A levesek nehézfiúja: a raguleves

Gazdag, laktató és krémes, mi az? Eltaláltátok, a ragulevesekről, ezekről a sokszínű, önmagukban is teljes étkekről van szó. Íme a ragulevesek világának keresztmetszete!

A raguleves a levesek világának nehézfiúja. Testes és tápláló, a saját lábán is megáll, így egy teljese értékű ebéd vagy vacsora főszereplője is lehet. A ragulevesek közös tulajdonsága, hogy valamilyen krémes tejtermékkel - tejföllel, tejszínnel vagy joghurttal - sűrítik, illetve az is, hogy tartalmaz valamilyen húst, leggyakrabban combhúst. De a lehetőségek tárháza innentől megnyílik előttünk, használhatunk szinte bármilyen húst, sőt, a fűszerek tekintetében is hatalmas a mozgásterünk.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...