A levesek nehézfiúja: a raguleves

Gazdag, laktató és krémes, mi az? Eltaláltátok, a ragulevesekről, ezekről a sokszínű, önmagukban is teljes étkekről van szó. Íme a ragulevesek világának keresztmetszete!

A raguleves a levesek világának nehézfiúja. Testes és tápláló, a saját lábán is megáll, így egy teljese értékű ebéd vagy vacsora főszereplője is lehet. A ragulevesek közös tulajdonsága, hogy valamilyen krémes tejtermékkel - tejföllel, tejszínnel vagy joghurttal - sűrítik, illetve az is, hogy tartalmaz valamilyen húst, leggyakrabban combhúst. De a lehetőségek tárháza innentől megnyílik előttünk, használhatunk szinte bármilyen húst, sőt, a fűszerek tekintetében is hatalmas a mozgásterünk.

  1. 1.

    Csirkeraguleves burgonyagombóccal

  2. 2.

    Tárkonyos sertésraguleves 2.

  3. 3.

    Fehérboros tárkonyos csirkeraguleves nokedlival

  4. 4.

    Savanyú uborkás raguleves

  5. 5.

    Green soup pulykahússal

  6. 6.

    Raguleves húsgombóccal

  7. 7.

    Csupaszív raguleves kalap alatt

  8. 8.

    Szarvasraguleves

  9. 9.

    Tárkonyos-vargányás vaddisznó raguleves

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek