A levesek nehézfiúja: a raguleves

Gazdag, laktató és krémes, mi az? Eltaláltátok, a ragulevesekről, ezekről a sokszínű, önmagukban is teljes étkekről van szó. Íme a ragulevesek világának keresztmetszete!

A raguleves a levesek világának nehézfiúja. Testes és tápláló, a saját lábán is megáll, így egy teljese értékű ebéd vagy vacsora főszereplője is lehet. A ragulevesek közös tulajdonsága, hogy valamilyen krémes tejtermékkel - tejföllel, tejszínnel vagy joghurttal - sűrítik, illetve az is, hogy tartalmaz valamilyen húst, leggyakrabban combhúst. De a lehetőségek tárháza innentől megnyílik előttünk, használhatunk szinte bármilyen húst, sőt, a fűszerek tekintetében is hatalmas a mozgásterünk.

  1. 1.

    Csirkeraguleves burgonyagombóccal

  2. 2.

    Tárkonyos sertésraguleves 2.

  3. 3.

    Fehérboros tárkonyos csirkeraguleves nokedlival

  4. 4.

    Savanyú uborkás raguleves

  5. 5.

    Green soup pulykahússal

  6. 6.

    Raguleves húsgombóccal

  7. 7.

    Csupaszív raguleves kalap alatt

  8. 8.

    Szarvasraguleves

  9. 9.

    Tárkonyos-vargányás vaddisznó raguleves

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek