19 forintért kapnak enni az egészségügyi dolgozók ezen a helyen

Kedves gesztussal tiszteleg az egészségügyi dolgozók előtt egy veszprémi vendéglő tulajdonosa.

19 forintért kaphatnak egy adag forró levest az egészségügyi dolgozók egy veszprémi vendéglőben, derül ki az ATV riportjából. Az étterem tulajdonosa ezzel a gesztussal szeretné megköszönni a dolgozóknak a megfeszített és odaadó munkát.

Arra gondoltunk, hogy jól jönne nekik egy meleg leves az ebédszünetükben, és mivel közel van a kórház így gyakorlatilag akár át is tudnak jönni hozzánk

– mondta az ATV híradójának Varga László, a tulajdonos, aki a levesekből származó bevételt jótékony célokra szeretné fordítani, a befolyó pénzből a kórház gyermekosztályának vásárolnak majd játékokat. Az akció december 15-ig tart, az egészségügyi dolgozók bármilyen irattal, belépőkártyával tudják igazolni az étteremben magukat ahhoz, hogy jogosultak legyenek a levesre.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Gasztroenterológusok figyelmeztetése: ez az egyszerű reggeli szokás megváltoztathatja az 50...

Az idő múlásával sokan tapasztalják, hogy a szervezetük már nem reagál úgy, mint korábban. Az emésztés lelassulhat, a komfortérzet csökkenhet, és olyan panaszok jelenhetnek meg, amelyek fiatalabb korban ismeretlenek voltak. A gasztroenterológusok szerint ezek hátterében gyakran a bélrendszer állapota áll, amely az életkor előrehaladtával egyre nagyobb odafigyelést igényel.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...