A 10 cikk, amit idén a legtöbben olvastatok

Idén is utánakerestünk, mely tartalmunk igézett meg legjobban titeket. A legolvasottabb cikkek rangsora 2022-ben a következő lett:

  1. 1.

    Ne olajon süsd a tükörtojást, ha jót akarsz magadnak

    A megoldás rengeteg embert érdekelt, olyannyira, hogy ez a cikk lett idén a legolvasottabb.

  2. 2.

    Ha így készíted, garantáltan tökéletes és ízletes lesz a bulgur

    A bulgur is tarolt idén, aminek külön örültünk.

  3. 3.

    Ezért ragad a főtt tojás héja a fehérjéhez pucolás közben

    Tojást túl gyakran főzünk ahhoz, ne kattintsunk rá ilyesmi megfejtésekre..

  4. 4.

    Távol tartja a szúnyogokat ez a nevetségesen egyszerű módszer

    Úgy tűnik, nyáron sokan kínlódtatok a szúnyogoktól...

  5. 5.

    5 „kedves” vásárlói szokás, amit a kasszások titkon utálnak

    Szeretünk egymáson csámcsogni, a vásárlás témaköre pedig tényleg mindenkit érint.

  6. 6.

    Így néz ki a nő, aki 40 éve csak vízen él

    Erre mindenki kíváncsi lenne, valljuk be!

  7. 7.

    Egyetlen titkos összetevő kell a rántott húshoz: ezentúl csak így fogod készíteni, ráadásul olaj nélkül

    A titkos hozzávalók nem tudnak nem érdekesek lenni, a rántott hús pedig hálás téma.

  8. 8.

    Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

    Ezt a cikket is rengetegen olvastátok, ő lett az utolsó a sorban.

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...