Így néz ki a nő, aki 40 éve csak vízen él

Egy vietnámi nő állítja, hogy 40 éves semmi mást nem visz be a szervezetébe, mint vizet.

Ngon asszony 63 éves, és kiváló formában van. Ezt állítása szerint különleges diétájának köszönheti, melynek lényege, hogy semmi mást nem visz be a szervezetébe, csak vizet. Természetesen azért, hogy pótolja a megfelelő tápanyagokat, tesz bele egy kevéske sót és cukrot, továbbá facsar bele egy kis citromlevet, így állítása szerint minden szükséges tápanyagot kipipál.

Így néz ki a nő, aki 40 éve csak vízen él

Az asszony remek formában van, amit valószínűleg a jógának is köszönhet. Állítása szerint az étrendje olyan, mint fának az esővíz: ez élteti őt, és ez adja neki az energiát.

Ngon asszony 21 éves koráig teljesen normális étrenden élt, de ekkor komoly egészségügyi problémái lettek, vérbetegséget állapítottak meg nála, amin a gyógyszerek sem segítettek. Egy orvos tanácsára vágott bele a kemény diétába. Az orvos azonban hozzátette, hogy senkinek ne árulja el a titkot, ugyanis módszerének semmilyen tudományos alapja nincsen. Azóta a doktor ugyan meghalt, de Ngon asszony szerint ő az élő bizonyíték, hogy a módszer működik.

Ngon asszony elképesztő pózokra képes / forrás

Bár Ngon asszonynak bevált ez az életmód, nem ajánlja mindenkinek, ugyanis tisztában van vele, hogy sokak számára veszélyes lehet. Az ő családja is sokáig tiltakozott a módszer ellen, attól féltek ugyanis, hogy halálra éhezteti majd magát. Azonban, miután látták, hogy a működik, és az egészsége is rendbe jött, nem piszkálták többé.

Azért azt hozzátette, hogy egy hátránya van ennek az életformának: rettenetesen unalmas. A legnagyobb élvezetet az jelenti számára, amikor egy kockacukrot bekap, és egy kis vizet iszik rá.

Forrásunk volt.

Kép: odditycentral.com


Még több érdekesség:

Címlapról ajánljuk

További cikkek