Így lesz tökély a nudlik, gnocchik, gombócok krumplis masszája

Technikailag ugyanazt a krumplis masszát használjuk, ha szilvás gombócot, túrós barátfülét vagy olasz paradicsomos gnocchit főzünk: nézzük, mitől lesz mindegyik tökéletes!

Annak ellenére, hogy a fent felsorolt étkek mind milyen különbözőek, alapjukat mégis ugyanaz a krumplis massza adja. A nemzetek konyháin átívelő tésztagombóc, ami lisztből, főtt burgonyából és néha hozzáadott tojásból áll, ugyan nem egy borzasztóan bonyolult receptúra, mégis gyakran dönthet úgy, hogy elkezd makacskodni. Ilyenkor ragad, szétmállik, nem fő meg rendesen: az alábbi tippekkel szerencsére kikerülhetünk minden galibát.

Nézd meg galériánkban, mitől lesz tökéletes a gombócok és gnocchik krumplis masszája!

Ha megvan az elmélet, jöhet a gyakorlat:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezeket a konyhai tippeket is fogadd meg:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek