Szedj szét egy fej salátát 3 MÁSODPERC alatt! Mutatjuk a gyors trükköt

Bár tudjuk, hogy egy fej salátát nem nagy munka leveleire szedni, a következő két trükkel tényleg pár másodperc alatt megoldhatod a salátakészítést.

Persze tudjuk, hogy egy fej salátát összességében nem nagy munka leveleire bontani, valószínűleg azonban nem mi vagyunk az egyetlenek, akik imádják az újszerű, gyors és praktikus konyhai megoldásokat.

A már jól ismert TikTok videómegosztón egy egészen egyszerű, de egy picit nagyobb erőkifejtést igénylő trükköt találtunk, mellyel első ütésre egy fej római salátát szedtek darabokra.

@nutritionbabe

Have you seen this??? #FoodReview #HungerGames #hack #kitchenhacks #cookingtips

original sound - NutritionBabe

A Thekitchn egyik újságírója már kipróbálta a salátaszétszedős trükköt, a végeredmény pedig állítása szerint igencsak figyelemreméltó, hiszen egy nagyobb ütéssel valóban elválnak a levelek a növény torzsájától. A trükk nemcsak római salátával működik, jégsalátánál is kiválóan alkalmazható.

@annalanier2

original sound - CEO OF RANDOMNESS

Attól sem kell tartanunk, ha nem tudjuk egyszerre felhasználni az összes salátalevelet

Mosd le a leveleket, majd salátacentrifuga vagy egy papírtörlő segítségével szárítsd meg őket, rakd mindet egy jól lezárható, légmentes zacskóba vagy dobozba, és tessék! A salátaleveleid még napokig frissek és ropogósak lesznek!


Ezek a trükkök is érdekelhetnek:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek