6 jel, amivel a tested jelzi, hogy túl sok kávét ittál

Szeretjük, nincs nélküle reggel és ebéd utáni szieszta, a túl sok azonban megárthat...íme azok a jelek, amikkel a testünk azt jelzi, hogy elég lesz a kávéfogyasztásból.

A világ talán leggyakrabban fogyasztott nedűje, sokaknak annyira kötelezően jelen van az életében, hogy elképzelni sem tudnák, milyen lenne egy kávé nélküli világ. Jöhet a reggeli mellé, aztán délelőtt még egy, ebéd után is egy, majd késő délután, és még ki tudja, hányszor. Vagy mégsem? Vigyázzunk, mert bőven túlzásba eshetünk, a sok koffein pedig tényleg nem tesz túl jót nekünk - írja a Házipatika.

Kávés sütijeinkből:

Mutatjuk, mi jelzi, hogy mára elég a kávéból, kattints a képre!

Ha tapasztaljuk a tüneteket, menjünk el sétálni egyet, mozogjunk kicsit, vegyünk mély levegőket, és mindenképpen igyunk sok-sok vizet!

Forrásunk volt.


Még több életmódcikk itt:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4+1 szobanövény, ami bírja a nyári klímát a szabadban

Számos olyan növény van, ami nemcsak bírja, hanem kimondottan szereti a nyári meleget és napsütést. Na de van-e olyan, aminek természetes élőhelye a lakás egy kellemesebb klímájú sarka? A válasz: igen! Mutatjuk, melyik az a 4+1 szobanövény, amit nyugodt szívvel kitelepíthetünk a szabadba nyáron!