Kalandozz ízek és borok között!

Ismerkedj meg az Ízek és Borok kiállításon a hazai és a nemzetközi konyha ételeivel, illetve a méltán híres magyar nedűkkel. A rendezvényre a Hungexpón kerül sor november 2325-ig.

A novemberi időjárás már nagyban meghatározza szabadidős programjainkat. Az Ízek és Borok kiállításra látogatók időtöltését azonban e tényezők nem befolyásolják, hiszen fedett és fűtött pavilonban hódolhatunk a kulináris élvezeteknek és a szórakozásnak.

Számos hazai étterem étlapjáról kaphatsz kóstolót, megízlelheted magyar pincészetek borait, isteni likőröket és pálinkákat. Az Ízek és Borok kiemelt vendége Székelyföld, így bemutatják a régió kulináris és turisztikai értékeit. A rangos rendezvényen a hazai borászatok javát többek között a Günzer, Eszterbauer, Polgár Füleky pincészetek képviselik. De megkóstolhatod a Bock Bisztró, Gerbeaud Cukrászda, Pomo D’oro, Zila Cukrászda, Arany Kaviár étterem isteni fogásait is.

A gasztronómiához kapcsolódóan különféle programok, koncertek is szórakoztatják majd az Ízek és Borok résztvevőit. A főzőbemutatókon séfek és meghívott vendégek szolgálnak hasznos tippekkel egy-egy étel elkészítéséhez. A bemutatók mellett, szombaton nagyszabású versenyre is készülhetsz, hiszen ismert sztárok és neves séfek alkotnak párokat és meglepetés alapanyagokból kell rögtönzött fogásokat készíteniük.

Az Ízek és Borok egyidejű kiállítása a Télköszöntő Vigasság. A téli utazási és wellness-ajánlatok, sírégiók, sífelszerelések, kézműves termékek, lakberendezési kiegészítők, könyvek, ajándéktárgyak összessége alkotja a téli élmények vásárát. A két kiállítást egy belépőjeggyel látogathatod. (x)

A rovat korábbi cikkeit itt találod! >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.