Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Julia Child kedvenc ételeit hozza vissza a képernyőre egy új sorozat

A PBS legújabb sorozata az ikonikus Julia Child legismertebb receptjeit ünnepli, ráadásul híres séfek közreműködésével. 

Nehéz a főzés történetét emlegetni anélkül, hogy a szinte mindenki által imádott, de mindenképpen nagyra becsült Julia Childról beszélnénk. A francia főzés művészetének ragyogó mestere számtalan konyhai alapismerettel és tökéletes trükkel mentette meg a főzni és sütni vágyók életét, vagy mutatott irányt a konyhában tevékenykedőknek a „The French Chef” sorozatában, ami 50 éve óriási sikert hozott neki. Most szintén a PBS tűzi műsorára a legújabb sorozatot, ami fejet hajt a legenda előtt, méghozzá egy egyedülálló, hat részes sorozatban.

A műsor koncepciója ráadásul a régi klasszikusba lehel új életet, mivel a TV-sorozat legismertebb részeire épül. A Dial with Julia Child egy hat részből álló tribute sorozat, ahol minden rész a francia séf régi sorozatának egyik híres epizódjára összpontosít: „Az egész hal története”, „A jó cipó”, A saját francia hagymalevesed”, „Boeuf Bourguignon”, „A burgonyabemutató” és a „Csirke sütése” is terítékre kerülnek majd. 

A sorozatban kilenc szakács kommentálja majd az egyes részeket, és anekdotákat mondanak Juliáról, vagy a vele és az ételekkel kapcsolatos történeteket mesélik el. A szereplők José Andrés, Rick Bayless, Carla Hall, Vivian Howard, Sara Moulton, Jacques Pépin, Éric Ripert, Marcus Samuelsson és Martha Stewart lesznek. A sorozatot a PBS Living-en már február 28-án vetíteni fogják (a Prime Video csatornákon és az Apple TV-n is).

A műsor hivatalos premierje pedig áprilisban lesz, három pénteken keresztül, dupla résszel, egészen április 17-éig. Feltétlenül jegyezzük fel a naptárban!

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Getty Images

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!