A Judafest receptverseny döntősei!

Idén második alkalommal hirdettünk Judafest receptversenyt a Nosalty-n. A sok-sok benevezett süti közül íme az az öt, amelyekből kikerül majd a nyertes.

Most pedig lássuk a Nosalty-n május 24-től június 5-ig tartó Judafest receptverseny döntős sütijeit.

Erzsike szelet recept
Mandulás keksz RituCicutól recept
Málnás-mandulás mascarponekrém recept
Omlós krémes Tésztásfültől recept

Három ízű palacsintás rétes recept

Gyertek el a Judafesztre!

Hiszen az öt fajta süteményt cukrászmesterek készítik el nekünk és valamennyit megkóstolhatjátok a NoSalty Gasztroszínpadnál vasárnap délután 4 és 5 óra között! Ugyanekkor a zsűri a helyszíni kóstolás során választja ki a Judafest Receptverseny három legjobbját.

És ez még semmi, ugyanis a szavazókat is jutalmazzuk!

1-1 db. NoSalty bevásárlásótáskát nyert:

Datty, jakatics, anitahalas, mutterandi, sarai eva, rosz1988, hyperion5, siketpeti, drama.queen. és panyitim.

Minden nyertest e-mailben értesítünk.

Végül jöjjenek a receptverseny nyereményei:

  • Az első helyezett egy 50 000 Ft értékű könyvcsomagot kap a Kossuth Kiadótól

  • A második egy 20 000 Ft-os ajándékcsomagot a NoSalty Webshop jóvoltából

  • A harmadik pedig egy belépőt nyerhet Raj Ráchel torta-workshopjára.

A Judafest végleges programja itt elérhető

Hozzászólások (2)

Törölt felhasználó

Kedves Szakácsok, Résztvev?k, Szervez?k! Gratulálok a dönt?söknek! Mindenkinek , akik a NoSalty lapján kicsit is megcsillantotta a szakács m?vészetét . Remélem mindenki a maga , családjának , barátainak , megtalálja a legízletesebb ételeket! Üdvözlettel "Tésztásfül" Szívem szerint ott szeretnék lenni , gondolatban is veletek vagyok!

sarai eva

Tisztelt NoSalty Csapat! Ma megkaptam a bevásárlótáskát. Nagyon tetszik.Jó min?ség? és jól is néz ki. Köszönöm! Üdvözlettel: Éva

Címlapról ajánljuk

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek