7 különleges joghurtos édesség, ha kényeztetnéd magad

Egyszerű és nagyszerű kategóriának számít a joghurtos édesség, minden sütemény, pohárkrém és egyéb desszert, ami ide tartozik nagy népszerűségnek örvend. És meg is tudjuk érteni, miért.

Van itt annyi joghurtos édesség, amivel Dunát lehetne rekeszteni. De nem is baj, úgyis olyannyira odavagyunk értük, szinte bármelyik nap tunánk őket majszolni: most lehetőségünk is lesz erre, hisz egy listába gyűltek itt a legkülönlegesebb joghurtos édességek. Melyik jöhet legelőször?

 1. 1.

  Málnás rácsos pite joghurtos tésztával

 2. 2.

  Cukormentes joghurttorta bogyós gyümölcsökkel

 3. 3.

  Joghurtkrémmel töltött sült kalács

 4. 4.

  Narancsos lustasüti

 5. 5.

  Joghurtos-barackos kamutiramisu

 6. 6.

  Joghurtos panna cotta eperzselével

 7. 7.

  Mentás citromhab

Még több joghurtos édesség itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Címlapról ajánljuk

További cikkek