Játssz és nyerj a Maggival!

Süss ki valami finomat a Maggival! Válaszolj kérdéseinkre, és nyerd meg az Omlós fortélyok termékminták egyikét a NoSalty kvízjátékán!

Játékos kedvű olvasóink között 1000 db Maggi Omlós fűszeres citromos csirkesült alapot sorsolunk ki. Hogy mi a teendő? 2014. július 11. és 25. között töltsd ki az alábbi kérdőívünket. Beküldött válaszaiddal már ott is vagy a nyeremények várományosai között!

A Maggi Omlós csirkesült alapjait már több ízben teszteltük, elsőként a fűszeres citromos alapot – a vele készült csirkecombok mellé natúr párolt zöldségeket tálaltunk. A vadító színkavalkád magáért beszélt. Második alkalommal megspóroltuk a mosogatást, és a hússal egy zsákban sütöttük a zöldségeket is. Egy csepp olajat nem használtunk hozzá, mégis minden alapanyag csodásan omlós lett. Harmadszorra már nagyon bátrak lettünk, a citromos fűszeres alapot mustáros-fehérboros öntettel spékeltük meg, a módszerünk pedig bevált. A fantasztikusan szaftos, omlós hús olyan jól nézett ki, hogy egy külön tálba szedtük. Hozzá friss zöldségekből salátát, és színpompás rizsből köretet adtunk. Valódi ínyenc fogás!

Válaszolj a Maggi kérdéseire, és nyerj!

A válaszok beérkezését 2014. július 25–ig várjuk. Sorsolás: 2014. július 28-án. A kvíz elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A kvíz kitöltéséhez itt találsz segítséget

További Maggi termékekért kattints ide

Sorsoltunk! A nyertesek névsora ide kattintva érhető el!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek