Játssz és nyerj a Maggival!

Süss ki valami finomat a Maggival! Válaszolj kérdéseinkre, és nyerd meg az Omlós fortélyok termékminták egyikét a NoSalty kvízjátékán!

Játékos kedvű olvasóink között 1000 db Maggi Omlós fűszeres citromos csirkesült alapot sorsolunk ki. Hogy mi a teendő? 2014. július 11. és 25. között töltsd ki az alábbi kérdőívünket. Beküldött válaszaiddal már ott is vagy a nyeremények várományosai között!

A Maggi Omlós csirkesült alapjait már több ízben teszteltük, elsőként a fűszeres citromos alapot – a vele készült csirkecombok mellé natúr párolt zöldségeket tálaltunk. A vadító színkavalkád magáért beszélt. Második alkalommal megspóroltuk a mosogatást, és a hússal egy zsákban sütöttük a zöldségeket is. Egy csepp olajat nem használtunk hozzá, mégis minden alapanyag csodásan omlós lett. Harmadszorra már nagyon bátrak lettünk, a citromos fűszeres alapot mustáros-fehérboros öntettel spékeltük meg, a módszerünk pedig bevált. A fantasztikusan szaftos, omlós hús olyan jól nézett ki, hogy egy külön tálba szedtük. Hozzá friss zöldségekből salátát, és színpompás rizsből köretet adtunk. Valódi ínyenc fogás!

Válaszolj a Maggi kérdéseire, és nyerj!

A válaszok beérkezését 2014. július 25–ig várjuk. Sorsolás: 2014. július 28-án. A kvíz elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A kvíz kitöltéséhez itt találsz segítséget

További Maggi termékekért kattints ide

Sorsoltunk! A nyertesek névsora ide kattintva érhető el!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!