Játssz és nyerj a Maggival!

Süss ki valami finomat a Maggival! Válaszolj kérdéseinkre, és nyerd meg az Omlós fortélyok termékminták egyikét a NoSalty kvízjátékán!

Játékos kedvű olvasóink között 1000 db Maggi Omlós fűszeres citromos csirkesült alapot sorsolunk ki. Hogy mi a teendő? 2014. július 11. és 25. között töltsd ki az alábbi kérdőívünket. Beküldött válaszaiddal már ott is vagy a nyeremények várományosai között!

A Maggi Omlós csirkesült alapjait már több ízben teszteltük, elsőként a fűszeres citromos alapot – a vele készült csirkecombok mellé natúr párolt zöldségeket tálaltunk. A vadító színkavalkád magáért beszélt. Második alkalommal megspóroltuk a mosogatást, és a hússal egy zsákban sütöttük a zöldségeket is. Egy csepp olajat nem használtunk hozzá, mégis minden alapanyag csodásan omlós lett. Harmadszorra már nagyon bátrak lettünk, a citromos fűszeres alapot mustáros-fehérboros öntettel spékeltük meg, a módszerünk pedig bevált. A fantasztikusan szaftos, omlós hús olyan jól nézett ki, hogy egy külön tálba szedtük. Hozzá friss zöldségekből salátát, és színpompás rizsből köretet adtunk. Valódi ínyenc fogás!

Válaszolj a Maggi kérdéseire, és nyerj!

A válaszok beérkezését 2014. július 25–ig várjuk. Sorsolás: 2014. július 28-án. A kvíz elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A kvíz kitöltéséhez itt találsz segítséget

További Maggi termékekért kattints ide

Sorsoltunk! A nyertesek névsora ide kattintva érhető el!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

11 húsleves-variáció, ami anyu és nagyi főztjére emlékeztet

Gőzölgő-aranyló húsleves, melybe annyi sárgarépa, zeller, fehérrépa, karalábé, cérnametélt és főtt hús kerül, amennyi nagyi merőkanalába belefér. Te milyen hússal szereted? Kerül bele nálatok gyömbér? Esetleg citrom? Próbálj ki különféle variációkat, és gubózz be egy tál isteni húslevessel, mert annál jobb nincs is!

Nosalty

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek