Játssz, és nyerj Maroni ajándékcsomagot!

Nincsen tél gesztenye nélkül! Válaszolj helyesen kérdésünkre, és nyerd meg a Maroni négy 5.000 Ft értékű ajándékát, amelyben a valódi, gesztenyés csemegék lapulnak.

Játssz és nyerj a Maronival!

A játék kérdése:

  • Milyen ízesítésű az új, karácsonyi Maroni gesztenyepüré?

A helyes választ küldd el ajatek@nosalty.huemail-címre 2012. december 6-tól december 19 éjfélig! Sorsolás 2012. december 20-án! Az email elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit. A megfejtéshez segítséget a Maroni Facebook-oldalán találsz!

A Maroni is készül a karácsonyra!

A karácsony alkalmából a Maroni új termékekkel kedveskedik a vásárlóinak! Az ünnepek előtt a Gesztenye Marci hűtött gesztenyerúd és gyorsfagyasztott gesztenyegolyó különleges, sárgabarackos ízesítéssel kapható. A gesztenye és a dió szerelméből született a Maroni gyorsfagyasztott gesztenyés finomság diópürével és a Maroni Gesztenye Marci gesztenyeszív. A Geszti Eszti mini gesztenyerudak díszdobozban várják, hogy az ünnepi asztalra kerülhessenek. Az azonnal tálalható gyorsfagyasztott gesztenyetorta pedig akár az este sztárja is lehet!

{ GALÉRIA = title:A%20Maroni%20is%20k%C3%A9sz%C3%BCl%20a%20kar%C3%A1csonyra!, 0,5,1,2,3,4 }

Így még nem kóstoltad a gesztenyét! >>

A Maroniról

A Príma Maroni által gyártott gesztenyetermékek igen sikeres éveket tudhatnak maguk mögött. A tavalyi Magyar Brands díj után, az idén a Maroni a Superbrands-díjat is megnyerte, mely elismerés mind a szakma, mind a fogyasztók felé garancia a márkához kapcsolódó értékekre és a kiváló minőségre. Emellett a Geszti Eszti termékcsalád, fagyasztott desszert kategóriában a SIAL d’Or magyarországi fordulójában kategória győztes lett, mellyel kivívta, hogy a kanadai kiállításon is megmutathatta magát.

A kiváló minőségű és finom termékeket már a Maroni webáruházában is megvásárolhatod. (x)

A karácsony rovatot itt találod! >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod! >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek