Játssz, és nyerj Maroni ajándékcsomagot!

Nincsen tél gesztenye nélkül! Válaszolj helyesen kérdésünkre, és nyerd meg a Maroni négy 5.000 Ft értékű ajándékát, amelyben a valódi, gesztenyés csemegék lapulnak.

Játssz és nyerj a Maronival!

A játék kérdése:

  • Milyen ízesítésű az új, karácsonyi Maroni gesztenyepüré?

A helyes választ küldd el ajatek@nosalty.huemail-címre 2012. december 6-tól december 19 éjfélig! Sorsolás 2012. december 20-án! Az email elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit. A megfejtéshez segítséget a Maroni Facebook-oldalán találsz!

A Maroni is készül a karácsonyra!

A karácsony alkalmából a Maroni új termékekkel kedveskedik a vásárlóinak! Az ünnepek előtt a Gesztenye Marci hűtött gesztenyerúd és gyorsfagyasztott gesztenyegolyó különleges, sárgabarackos ízesítéssel kapható. A gesztenye és a dió szerelméből született a Maroni gyorsfagyasztott gesztenyés finomság diópürével és a Maroni Gesztenye Marci gesztenyeszív. A Geszti Eszti mini gesztenyerudak díszdobozban várják, hogy az ünnepi asztalra kerülhessenek. Az azonnal tálalható gyorsfagyasztott gesztenyetorta pedig akár az este sztárja is lehet!

{ GALÉRIA = title:A%20Maroni%20is%20k%C3%A9sz%C3%BCl%20a%20kar%C3%A1csonyra!, 0,5,1,2,3,4 }

Így még nem kóstoltad a gesztenyét! >>

A Maroniról

A Príma Maroni által gyártott gesztenyetermékek igen sikeres éveket tudhatnak maguk mögött. A tavalyi Magyar Brands díj után, az idén a Maroni a Superbrands-díjat is megnyerte, mely elismerés mind a szakma, mind a fogyasztók felé garancia a márkához kapcsolódó értékekre és a kiváló minőségre. Emellett a Geszti Eszti termékcsalád, fagyasztott desszert kategóriában a SIAL d’Or magyarországi fordulójában kategória győztes lett, mellyel kivívta, hogy a kanadai kiállításon is megmutathatta magát.

A kiváló minőségű és finom termékeket már a Maroni webáruházában is megvásárolhatod. (x)

A karácsony rovatot itt találod! >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod! >>

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.