Játssz, és nyerj Játéknet.hu utalványt!

Szeretnéd megnyerni az 5 db 5.000 Ft értékű, a JátékNet.hu Webáruházban beváltható kupon egyikét? Válaszolj egy kérdésre, és küldd el a megfejtést november 12-éig.

Játssz és nyerj!

Közeleg a karácsony, és még nincs ötleted, hogy mivel lepd meg a lurkódat? Válaszolj kérdésünkre, és nyerd meg gyermekednek álmai ajándékát!

A játék kérdése: Hány éves az idén a JátékNet.hu Webáruház?

A., 1 éves

B., 3 éves

C., 6 éves

A helyes választ küldd el a jatek@nosalty.hu e-mail címre 2012. november 12. hétfő éjfélig, sorolás 2012. november 13-án! Az e-mail elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

150.000 csomag nem tévedhet!

Belefáradtál a plázák hihetetlenül magas áraiba, a körúti boltocskákban való játékkeresgélésbe, és az ünnepek környéki rettenetes tülekedésbe? Ismerős az a jelenet, amikor a gyereket végig kell húzni magunk után bevásárláskor, és közben biztosan megveszünk neki valami előre nem tervezett, nem is olcsó, nem is túl hasznos játékot, mert meglátta?

Jelenleg közel 6000-féle karácsonyi játék van a raktárunkban - további kétezret néhány napon belül beszerzünk. Csak tedd a kosaradba, és már holnap átveheted, amit kiválasztottál! Több mint 150 ezer megrendelést teljesítettünk az elmúlt hat évben - így egészen biztos lehetsz benne, hogy olyan csomagolást biztosítunk játékainkhoz, hogy a csemeték nem jönnek rá, hogy a Hot Wheels T-Rex pályát nem a Télapó hozza!

A Karácsonyi Manók Csapata is a JátékNet.hu webáruházat választotta!

A JátékNet.hu Webáruház azt nyújtja, amit mi magunk, gyakorló anyukák és apukák is elvárunk egy internetes áruháztól - vásárlóink talán pont ezért szeretnek bennünket. Nem tudod eldönteni, hogy mit válassz? Segítünk a döntésben! Bátran bízd magadat ránk! Írj be egy kulcsszót a keresőnkbe, és szűkítsd a keresést egy-egy kattintással életkor, nem, kedvenc mesehős, kategória, márka és ár alapján is. Fizethetsz biztonságosan bankkártyával és utánvéttel is, a 15 ezer forint feletti rendelésed ingyenesen házhoz szállítjuk – Budapesten, a XI. kerületben lévő vevőszolgálatunkon pedig személyesen is átveheted a csomagod.

Születésnapunkra mi is fantasztikus ajándékot kaptunk vásárlóinktól, szavazataik alapján 2012-ben a JátékNet.hu Webáruház lett az Ország Boltja a játék kategóriában! Mind a húsz munkatársunk nevében köszönjük az elismerést és a bizalmat.

A kuponokat e-mailben küldjük ki a nyertesek részére, amelyek 2012. november 12-től december 15-ig válthatóak be. (x)

A rovat korábbi cikkeit itt találod! >>

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek