10 ízes krém, ami bombasztikussá teszi a húsvéti kalácsot

A húsvéti lakoma egyet jelent a gazdag és (sajnos) kalóriadús ételekkel. Az ízes krémek azonban lehetőséget kínálnak arra, hogy a kalács mellé egy könnyebb, mégis finom alternatívát válasszunk. Most csokorba szedtük a mi kedvenceinket!

Az ízes krémek választéka szinte végtelen lehetőségeket rejt magában. Kísérletezhetünk például különféle ízekkel és textúrákkal, és új, izgalmas kombinációkat hozhatunk létre, amelyek feldobják az étkezést, és megadják az ünnepi hangulatot. A mi kedvenceink közé tartozik a tojáskrém, a fetakrém, a céklahummusz és a padlizsánkrém. Neked van kedvenc ízes krémed?

  1. 1.

    Reszelt tojáskrém

  2. 2.

    Mézes fetakrém házi tortillával

  3. 3.

    Vegán körözött

  4. 4.

    Alap tojáskrém

  5. 5.

    Céklahummusz fehérbabbal

  6. 6.

    Egyszerű vegán tojáskrém

  7. 7.

    Villámgyors fetakrém olajbogyóval

  8. 8.

    Medvehagymás mangalicazsír

  9. 9.

    Padlizsánkrém egyszerűen

  10. 10.

    Guacamole Tomatotree konyhájából

Még több ízes krém itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek