Itt a legjobb pogácsák toplistája!

Tapasztalataink szerint imádjátok a pogácsákat, úgyhogy következzen most egy hetes toplista csak pogácsákkal! 

Pogácsát sütni igazi hazai szokás: óriási hagyománya van a vendégségbe, reggelire, uzsonnára kínált kis sósaknak. Sőt, van aki egyenesen azt állítja, hogy a pogácsa boldogít! Mára persze nem csak a kisebb falusi települések nagymamái tudják a legtutibb recepteket - családonként eltérően mindenkinek van legalább egy atombiztos pogácsareceptje. Sajtos, tepertős, burgonyás, ezek talán a legnépszerűbbek - és ha mindez nem lenne elég, akkor a rengeteg szénhidrátot még meg lehet fejelni “könnyű” kis szalonnakockákkal, netán a fagyasztóból előkapott medvehagymával vagy magokkal. Válogass kedvedre!

 1. 1.

  Villámgyors sajtos-túrós pogácsa

 2. 2.

  Sajtos-túrós pogácsa Andi konyhájából

 3. 3.

  Spenótos-fokhagymás hajtogatott pogácsa

 4. 4.

  Tyúkzsíros pogácsa

 5. 5.

  Krumplis pogácsa 4. (hajtogatott)

 6. 6.

  Hajtogatott tepertős pogácsa Anditól

 7. 7.

  Medvehagymás chillis-sajtos pogácsa

Hozzászólások

Törölt felhasználó

A 2-es re szavazok! :) Mind jól néz ki, ett?l függetlenül. Jó étvágyat !

Kaddu-Laḍḍu

Hát tényleg boldogít a pogácsa, tudom én ezt a Lipóti Pékség alkotásairól, a juhtúróstól és a tejfölöst?l tényleg fel szoktam vidulni pangósabb vagy borúsabb hangulatban. De ezek sem piskóták (nem ám, mert pogik :-D), a sajtos-túrósok a legszimpatikusabbak.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Egészséges ételek, amelyek nagy mennyiségben ártalmasak lehetnek

Attól, hogy valami egészséges, még nem biztos, hogy nagy mennyiségben is az – ez nagy igazság, és érdemes rá figyelni, ha nem szeretnénk hízni, vagy emésztési problémákkal küzdeni. Az alábbi ételek például, annak ellenére, hogy nagyon jót tesznek a szervezetnek, az ellenkező hatást váltják ki nagyobb mennyiségben.