Karácsonyi receptversenyünk véget ért - nézd meg, kik nyerték az értékes nyereményeket!

Véget ért a Somat Karácsonyi Receptversenye. Köszönjük, hogy ennyien neveztétek kedvenc ünnepi ételeiteket. A nyerteseket a cikk végén láthatjátok! Gratulálunk nekik!

Fantasztikus nyeremények várnak rátok! Nevezzetek kedvenc fogásaitokkal most induló Somat Karácsonyi Receptversenyünkre, és nyerjétek meg a Somat által összeállított ajándékcsomagok egyikét, vagy akár a fődíjat, a konyhai robotgépek királynőjét, egy KitchenAidet!

Ezeket olvastad már?

Tudtad?

Minek köszönheti a Somat mosogatógéptabletta aranyló erejét?Tisztítószer - az alapos tisztaságért.Öblítő - a ragyogó csillogásért.Vízlágyító só - vízkőlerakódás elleni védelem tányérokon és poharakon.Teafoltok eltávolítása – eltávolítja a tea okozta foltokat is.Mosogatógép-védelem – a mosogatógép védelme a vízkőlerakódással szemben.

Tudj meg még többet a megújult Somat mosogatógéptablettákról itt!

Játssz és nyerj!

Ha 2018. november 26 - december 20. között Te is megosztod aranyat érő karácsonyi receptedet, tiéd lehet a Somat ajándékcsomagok egyike, sőt akár a fődíj is, mellyel teljessé teheted az ünnepet!

Így játszhatsz:

Regisztrálj a NoSalty.hu oldalán, keresd meg a „Beküldés” menüpontot, és töltsd fel kedvenc karácsonyi receptedet egy saját képpel együtt. A feltöltött receptedet a NoSalty.hu szerkesztői a honlap követelményeinek megfelelően ellenőrzik, jóváhagyják. Ezek után indulhat a játék. A már aktív recepted alatt megjelenik egy kék „Benevezek” gomb. Kattints rá, és indítsd az új vagy már korábbi kedvenc karácsonyi receptjeid egyikét Somat Karácsonyi Receptversenyünkön, ahol megnyerheted az értékes ajándékok egyikét. A beküldött receptek közül szerkesztőink választják ki a nyerteseket, akik az alábbi ajándékokkal dobhatják fel az ünnepet. A legtöbb szavazatot kapott recept beküldője pedig egy szakácskönyvvel lesz gazdagabb.

Nyeremények

Fődíj: KitchenAid Artisan robotgép, piros színben

2. és 3. díj: Somat ajándékcsomagok (2 db), melyek tartalma egyenként: Somat Gold 36 db-os mosogatótabletta, Somat Gold Anti-grease Gél 900 ml, Somat öblítő 500 ml, Somat mosogatógép-tisztító porkapszula, 3 db-os

+ 1 db Nosalty különdíj: Kárai Dávid szakácskönyve

Játék időtartama: 2018. november 26 - december 20. 23:45

Sorsolás időpontja: 2018. december 21.

A játékban résztvevők elfogadják aNosalty felhasználói feltételeités aJátékszabályzatot.

A receptverseny véget ért, a nyerteseknek gratulálunk nyereményeikhez!

Különdíjasunk, aki Kárai Dávid legújabb szakácskönyvét (#Házikoszt - Az otthonfőzés művészete) nyerte:

Iluska -Mákosguba-torta fehércsokoládé-krémes diógrillázzsal

Fődíjasunk, aki egy KitchenAid Artisan robotgépet nyert:

Katrin -Mézeskalács házikó Katrin konyhájából

Somat ajándékcsomagot nyertek:

Klarissy - Ünnepi gyümölcskenyértorta

NapsütötteVidékünkön -Mákos krémes szelet

Címlapról ajánljuk

További cikkek