Így még biztos nem láttad kedvenc gyümölcseidet és zöldségeidet

Biztos találkoztál már ezekkel a gyümölcsökkel a boltban, talán ettél is már ilyet, de ha látnád a természetben, nem biztos, hogy tudnád, mivel is van dolgod.  

Én, aki szupermarketen és piacon szocializálódtam, nap mint nap találkozom alapanyagokkal, amikről fogalmam sincs, hogy néznek ki a természetben. Néha elgondolkozom azon, hogy a szuperfood avokádóm vagy a pisztácia, amit épp a cikk írása közben majszolok, honnan is jön, és még inkább, hogy is néz ki, mielőtt a boltok polcaira kerül.

A következő listából én is kigyűjtöttem hetet ezekből, és jegyzetként írtam hozzájuk néhány érdekes dolgot, amit ezekről a növényekről neked is tudnod érdemes.

A galériáért kattints a képre!

Ezeket olvastad már?

(viaboredpanda)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek