Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Curry-gombbal ellátott mosógépet dobnak piacra

Háztartási gépek népszerűsítése céljából curry-gombbal ellátott mosógépet dob piacra a Panasonic Indiában. Viszlát, sárga foltok!

Gyakran főzök otthon én is curryvel, és a konyharuháim többségén mind van egy vagy két, de leginkább számos sárga folt, amit akárhogy próbálok kimosni, sehogy sem jön ki. Így van ez a műanyag tárolóimmal, de egy-egy főzés után a fakanalaim is mind sárgák lesznek.

Néhány curry-s recept, ha esetleg megjött hozzá a kedved:
 
  • A curry fűszerkeverék kihagyhatatlan eleme a kurkuma, ami az erőteljes sárga színt adja. A curryre nincsen egységes recept, így ahány ház, annyiféle keverék létezik.
  • A Panasonic komoly kutatásokat végzett, hogy mi található a népszerű indiai ételben, és a kapott eredmények alapján alkotta meg a tökéletes mosási időt és vízhőmérsékletet, ami biztosan eltávolítja a foltokat.

 

Tudtad?
Az indiai családok 10%-ban használnak csak mosógépet, a legtöbb ember még most is kézzel mos.

  • A Panasonic a BBC-nek elmondta, hogy eddig körülbelül 5000 mosógép kelt el, és remélik, jövő év márciusáig még 30 ezer kerül eladásra.
  • A vállalat azt is elárulta, hogy tervei között szerepel hasonló gépek piacra dobása a térségben, kifejezetten az ázsiai országokra specializálódva.
  • A mosógép ára 22 ezer indai rúpia, ami körülbelül 96 ezer magyar forintnak felel meg.

Reméljük, hogy egyszer a magyarspecifikus gép gyártása is megtörténik, addig is írjátok meg nekünk, ti milyen programot tennétek a magyar mosógépekbe!

 

...ez is érdekelhet!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!