Az ünnepet megelőző nagy bevásárlás során olykor-olykor elszámoljuk magunkat, a hétvégi mámor lejárta után pedig egy rakás maradékkal ébredünk. A friss tojások esetében van a legkönnyebb dolgunk, hiszen a hűtőben azok még néhány hétig bizonyára elállnak, ám a főtt tojásokkal már sietnünk kell. Szerencsére nekünk rengeteg olyan receptünk van, amelyek segítségével bölcsen, pazarlás nélkül használhatjuk fel a maradékokat, úgy hogy közben könnyed, kímélő étkeket készítünk a hétvégi lakoma után.
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több halkrém214Kalória19.6gFehérje8.6gSzénhidrát11.6gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több tojásleves328Kalória12gFehérje11.6gSzénhidrát23.4gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több húspástétom227Kalória13.5gFehérje3.3gSzénhidrát16.7gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több töltött dagadó1426Kalória41gFehérje15.8gSzénhidrát127.6gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több rakott krumpli897Kalória40.8gFehérje26.8gSzénhidrát69.5gZsír -
-
adagIdőpKöltségolcsóNehézségközepesMég több meleg saláta188Kalória8.5gFehérje15.2gSzénhidrát10.9gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több vagdalt893Kalória54.8gFehérje16.1gSzénhidrát65.9gZsír