Húsvéti maradékmentés: tojás

A Húsvét pillanatok alatt elillant, de itt hagyta maradékait. Mit kezdjünk például a fölös főtt tojásokkal? Húsvéti maradékmentő sorozatunk első részéből kiderül.

Az ünnepet megelőző nagy bevásárlás során olykor-olykor elszámoljuk magunkat, a hétvégi mámor lejárta után pedig egy rakás maradékkal ébredünk. A friss tojások esetében van a legkönnyebb dolgunk, hiszen a hűtőben azok még néhány hétig bizonyára elállnak, ám a főtt tojásokkal már sietnünk kell. Szerencsére nekünk rengeteg olyan receptünk van, amelyek segítségével bölcsen, pazarlás nélkül használhatjuk fel a maradékokat, úgy hogy közben könnyed, kímélő étkeket készítünk a hétvégi lakoma után.

  1. 1.

    Kukoricás tonhalkrém

  2. 2.

    Tojáskrémleves

  3. 3.

    Sonkás pástétom

  4. 4.

    Töltött dagadó Napfény és fűszertől

  5. 5.

    Mindent bele rakott krumpli

  6. 6.

    Tavaszi saláta

  7. 7.

    Stefánia vagdalt csirkehúsból

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek