Húsvéti maradékmentés: tojás

A Húsvét pillanatok alatt elillant, de itt hagyta maradékait. Mit kezdjünk például a fölös főtt tojásokkal? Húsvéti maradékmentő sorozatunk első részéből kiderül.

Az ünnepet megelőző nagy bevásárlás során olykor-olykor elszámoljuk magunkat, a hétvégi mámor lejárta után pedig egy rakás maradékkal ébredünk. A friss tojások esetében van a legkönnyebb dolgunk, hiszen a hűtőben azok még néhány hétig bizonyára elállnak, ám a főtt tojásokkal már sietnünk kell. Szerencsére nekünk rengeteg olyan receptünk van, amelyek segítségével bölcsen, pazarlás nélkül használhatjuk fel a maradékokat, úgy hogy közben könnyed, kímélő étkeket készítünk a hétvégi lakoma után.

 1. 1.

  Kukoricás tonhalkrém

 2. 2.

  Tojáskrémleves

 3. 3.

  Sonkás pástétom

 4. 4.

  Töltött dagadó Napfény és fűszertől

 5. 5.

  Mindent bele rakott krumpli

 6. 6.

  Tavaszi saláta

 7. 7.

  Stefánia vagdalt csirkehúsból

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek