Húsmentes Hétfő: 5 népszerű vega vacsora

Ismét jelentkezik Húsmentes Hétfő rovatunk, amiben ezúttal 5 könnyű vegetáriánus ételt kínálunk a hétre. Lehet szemezgetni, hiszen nem kell mindig húst enni!

Húsmentes Hétfő rovatunkban írtunk már a hagymáról, a karfiolról, ajánlottunk gyors vacsorákat, kencéket és egytálételeket is. Most jöjjenek a népszerű vega fogások, amiket talán már ismertek, sőt, jobb esetben szerettek is. Készítsétek el a legszimpatikusabbat a héten, legyen legalább egy vacsora húsmentes!

 1. 1.

  Sütőtökös curry

 2. 2.

  Sült zöldséges kuszkusz

 3. 3.

  Vöröslencse leves 7. - indiai módra

 4. 4.

  Spenótos mozzarellás lasagne

 5. 5.

  Chili sin Carne - a vegán chilis bab

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Ehető ajándékok karácsonyra

Gongolkodjatok idén ehető ajándékban karácsonyra! Legyen szó bármilyen édes házi apróságról a gumicukortól a lekvárig, biztos, hogy örülni fognak az ajándékozottak!

Nosalty

További cikkek