A te csillagjegyednek melyik narancsos süti a párja?

Ha télies édességekben gondolkodunk, és a gyümölcsös variációk a kedvenceink, a narancs tuti befutó. Válasszunk most receptet cukorvágyunk csillapítására csillagjegyünk alapján!

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Mandula, narancs, csoki, keksz? Atyaég, a halak máris odavannak!

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. A festőnőt is imádják, az ő kedvenc keksze sem lehet rossz..

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzői. A bakok szívesen újítanak, mondjuk ezzel a lágy tésztájú olívás-narancsos tortával:

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik. De bizony, hogy narancssárga! Legyen gyerek vagy felnőtt, a nyilasok tuti imádják majd:

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. A hétre meg is van a skorpiók ropogósan puha kényeztetése a kávé és/vagy tea mellé:

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Már a képről ordít, milyen puha ennek a lustasütinek a tésztája, igaz, kedves mérlegek?

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Három színben pompázik, és kávé is feldobja ezt a csodát. Na meg a szüzeket:

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Tudjuk, hogy nincs már karácsony, hideg viszont annál inkább! Készüljön pozsonyi kifli az oroszlánoknál:

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, és egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. A vaníliaimádó rákok keksze. Hibátlan, cuki, mutatós.

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Felnőtt krémtorta az ikreknek. Gyönyörű, szexi, letaglóz:

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Csinos, mélyen fűszeres kuglóf mára, a bikák örömére:

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. A világ leghíresebb olasz desszertje pohárban, téliesen, naranccsal? Azonnal kérjük a kosoknak!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top 5 sütemény húsvétra, amivel kevés a munka

A klasszikusok mellett minden ünnepnek szüksége van olyan receptekre, amelyek hipp-hopp összedobhatóak, hogy ne kelljen a fél életünket a konyában eltöltenünk. Jöjjön most a top 5 sütemény húsvétra, ami tökéletesen beleillik ebbe a kategóriába!