Ez a gyors édesség illik a párod horoszkópjához, ha elfelejtetted, hogy Mikulás van

Őrült gyorsan kellene valamilyen édesség, amit házilag dobnál össze a kedvesnek? Válassz utolsó pillanatos receptjeink közül, és lepd meg csillagjegye szerint! Jelige: a felnőttek is várják a Télapót.

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot...a zserbó minden formájában ellenállhatatlan, így pedig még gyors is!

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Jöhet pár egészséges golyóbis? A fiúknak ajánljuk, hiszen a tökmag fokozza a libidójukat!

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzői. Szépséges kekszek mandulával, irtó gyorsan:

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik...kókuszos apróság csakis a nyilasoknak!

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen "nehéz" vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Nutella, hogy finom legyen, zab, hogy egészséges legyen!

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A trüffelgolyókat viszont nem kerülik!

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Igazi karácsonyi ízvilág szépséges bonbonok formájában:

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Gyors kis amerikai keksz, imádjuk!

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, és egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Oreo és fehér csoki, nyerő páros!

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Ellenállhatatlan csokifudge az ikreknek, készítsd el nekik!

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. A bikáknak extrás kókuszgolyó jár:

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Jöjjön nekik egy megosztó s'more, avagy pillecukros keksz!

Címlapról ajánljuk

További cikkek