Heti ételhoroszkóp – tudd meg, melyik pörköltvariáció a gyengéd

Ha a hétre pörköltfőzést terveztél, egy lépést se tovább! Ezúttal válassz csillagjegyed szerint receptet, hátha valami teljesen új (leendő) kedvencbe futsz bele!

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot...pörköltek terén viszont akár újít is!

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Kifejezetten gyengéje a klasszikus marhapörkölt:

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemző A bakok igen nyitottak, így egy olasz verziótól sem riadnak meg:

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik..Tojáspörköltet ajánlunk neki, amire azért egy kis bacon is került...

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen "nehéz" vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. A skorpiók kedvence a csirkepörkölt, ezúttal gluténmentes körettel:

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A csicseriborsóból készült ételek viszont befutók náluk:

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Ha gombapörkölt, akkor laskagomba...lássunk túl a csiperkén!

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Menzás, retró klasszikus érkezik egy sertéspörkölt képében:

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, és egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Na nehogy már pont a rák ne próbálja ki más nemzetek pörköltjeit!

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Az a bizonyos körömpörkölt...bármikor jöhet az ikreknek!

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Hal, hal és hal, minden mennyiségben...

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. A hagyományos, soktejfölös, nokedlis gombapaprikás a kosszívek választottja:

Címlapról ajánljuk

További cikkek