Hidegtálak ideje – csak a legjobbak

Te is minden évben ugyanazokat a hidegtálakat készíted? Változtass! Ihletet adunk az év végi nagy evésekhez, galériánkat szuper receptekkel tarkítottuk!

Pufi süni partyfalatkák recept

Az ünnepek idején a hidegtálak is központi szerepet kapnak: egyrészt kevesebb macerát igényelnek, másrészt az asztalon is szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. A hagyományosabb fogásokból biztos, hogy mindenki talál fogára valót, de az is szuper,ha picit kísérletezünk – van még új a nap alatt! A fasírtgolyó örök befutó, hiszen hidegen is tálalható, ráadásul a legtöbb saláta mellé passzol, de az őzgerinc formában kisütött, szeletelt testvére is nagy sikert arathat.

Ha krumplisalátát készítünk, lehet ecetes-hagymás, de majonézes is, a sort pedig folytathatnánk. A sajtoktól se ódzkodjunk, a boltok már rengeteg típust árulnak, almával, dióval, szőlővel kínálhatjuk. Főtt tojásból a töltött tojás mellett tojáskrém is készülhet - zöld fűszerekkel. Ezután pedig jöhetnek a sültek, az erősen fűszerezett karaj vagy tarja tuti sikert aratnak!

Válogass tapasok közül!

Göngyölhetjük is a húsokat, a baconbe csavart csirkefalatok biztos befutók. Sok húshoz passzolnak a gyümölcsök illetve a lekvárok is – gondoljunk a különlegességekre is, például a lilahagyma lekvárra!

Természetesen süthetünk hagymakarikákat vagy tócsnit is – ez utóbbi viszont csak frissen az igazi!

Még több hidegtál receptje

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.