A hét szakácsa ismét Iluska!

E heti kiemelt szakácsunk Iluska, aki már 6 éve van velünk. Próbál különböző receptekkel megörvendeztetni minket, fő a változatosság! 4 éve írtunk róla, de mi történt azóta?

Ezúton szeretném megköszönni a Nosalty szerkesztőségének, hogy ismét felkért a Hét szakácsa rovat írására, ugyanis 2012-ben már volt lehetőségem rá, itt olvashatjátok.

Iluska szakácsunk és családja

Egy receptemmel, a Pityókás diósnevű sütimmel6. helyezést sikerült elérnem, ki is sorsoltak, és ajándékutalványt nyertem egyfőzőtanfolyamra. Köszönet mindenkinek, aki szereti és figyelemmel kíséri újabb és régebbi receptjeimet!

Ezeket olvastad már?

Az ételkészítés számomra nem teher, hanem lelkesedés, legyen ez egy új íz vagy egy új fogás megismerése, elkészítése. Tudni kell, hogy a főzés nem a konyhában kezdődik, ott csupán megvalósulnak az elképzelések.

Iluska 469 db receptjéért kattints a képre!

Az egészséges, tudatos táplálkozás híve vagyok, ezért igyekszem az alapanyagokat én magam termeszteni. Nagyon sok fűszert a természetből, közeli mezőkről, erdők széléről gyűjtünk, keresztanyámnak is köszönhetően sok zöldséget a kertemben termesztek.

Ezeket olvastad már?

Szeretem, mikor a közeli családtagokkal összegyűlünk, és készíthetek nekik valami fenségeset. Ha az ember vendégül lát valakit, felelősséget vállal érte, és mindaddig, amíg az illető nálunk tartózkodik, gondoskodik róla, hogy igazán jól érezze magát!

Ezeket olvastad már?

A háztartás vezetésében talán a legnehezebb kitalálni a heti étrendet, tekintettel a változatosságra, a család ízlésére. Nem véletlen, hogy sokan állítják: a főzés művészet. A siker pedig a jól táplált család!

Búcsúzóul:„Az élet olyan, mint a főzés. Minden attól függ, hogy mit, mikor és hogyan keverünk az ételhez. Néha a receptet követjük, néha viszont rögtönzünk.” Roger Von Oech

Címlapról ajánljuk

További cikkek