Halle Berry egy meglepő ételre esküszik, ha az alakjáról van szó

Elég érdekes az az étel, amit Halle Berry rendszeresen fogyaszt, ha testformálásról van szó. Ezt eszi (vagy issza?), hogy teste és bőre is tökéletes maradjon.

Halle Berryről elég sokunknak juthat eszébe az ominózus James Bond-jelenet, amikor kiemelkedik a habokból narancssárga kétrészes fürdőruhájában, tökéletes testet villantva. Mutatjuk:

via GIPHY

Mostanra 52 éves, a teste viszont nem nagyon akar ennek az életkornak engedelmeskedni - és mint kiderült, nem véletlen, hiszen irtó kemény edzéseket végez heti 5-ször. Trénere szerint könnyen válhatna élsportolóvá is, ha akarna - harcművészeteket is tanult, de boxol és jógázik, sőt, katonai edzéseket is végez, mikor mihez van kedve. A metódus szerint, amiben hisz, testünket és lelkünket mindig más, komolyabb kihívás és terhelés elé kell állítani, így fejlődik legjobban.

Az étrendjét érintő titok, amit viszont most elárult, igen meglepő:húsleves alaplevet iszik minden nap!

Konkrétan összegyűjti a hentesnél kidobásra ítélt csontokat, (amit akár ingyen is megkap tőlük), 24 óráig főzi, és megissza.

"Őrült sok kollagén van benne!" - lelkendezik.

Ezt láttad?

Ezt eszi Jennifer Lopez, és így nézett ki most a szülinapján, fürdőruhában

Ez a módszer állítólag nem új a Nap alatt: a húsalaplé gazdag D-vitaminban, kalciumban, kevés kalóriát tartalmaz, és sok fehérjét, ami miatt Halle Berry ketogén diétájába is illeszkedik. (Ezt követi amúgy Kim Kardashian is, erről itt írtunk, arról pedig, miért veszélyes ez, itt.)

A húslé fő előnye pedig, hogy tele van kollagénnel, ami bőrfeszesítő, ránctalanító hatású. Elnézve viszont a fentieket vagy a színésznő Instagramját és edzéstervét, az alapléivás nem lesz elég, hogy úgy nézzünk ki, mint ő.

Receptajánló:

Ezeket olvastad már?

via

Csirke alaplé

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – Húsos levesek és zöldséges főételek hete

A héten kivételesen minden nap eszünk húst, de persze bármikor kihagyhatjátok, ha úgy szeretnétek: ezúttal viszont nem a főétel, hanem a leves lesz gazdag-kiadós-húsos, hogy aztán levezessük a tele hasunkat egy zöldséggel teli főétellel és egy hozzá illő édességgel.