halászlé recept

Így főztünk mohácsi virtussal bajai halászlevet, a helyiek szigorú szabályai...

"...a passzírozást el kell felejteni, ezt hagyjuk meg a pancsereknek, ugyanis a bajai halászlé sűrűségét nem a passzírozás, hanem az alap hozzávalók és a darált paprika művészi kombinációja adja" – erősen indul az alábbi receptleírás, de egy mohácsi főszerkesztő és az ő családja nem tévedhet sokat, ha (bajai) halászléről van szó, nem igaz? Amúgy is, el kell fogadni: nincs olyan, hogy "eredeti". Mint mindent, a halászlevet is másképp csinálja minden egyes család.

Hering András

11 hely, ahonnan idén bátran rendelhetsz HALÁSZLEVET

Ha ragaszkodtok a halászléhez karácsonykor – amit teljesen megértünk –, de nincs időtök, kedvetek, érkezésetek pepecselni a főzéssel, akkor nem szentségtörés megrendelni, sőt! Profi helyről profi levest kanalazhattok! Összeszedtünk pár remek rendelős lehetőséget, nem csak Budapestről.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...