Meglepő dologra készül Gordon Ramsay és Snoop Dogg

Az amerikai rapper és az angol séf Skóciáig mennek, hogy éttermet nyissanak.

Gazdasági válság ide, leépítések oda, Gordon Ramsay újabb étterem nyitásán töri a fejét, ráadásul nem is akárkivel. Az angol sztárséf nagyon jó kapcsolatot ápol Snoop Doggal, akivel még néhány éve ismerkedtek meg Ramsay „The F Word”- című műsorának forgatásán. A műsor során a séf tanította meg főzni Snoop Doggot, a Mashed.com cikke szerint pedig igen jó barátság alakult ki kettejük között.

Snoop Dogg is főz néha (Fotó: Tim Mosenfelder/Getty Images)

A két híresség most éppen azt tervezi, hogy aktuális lakhelyüktől igen távol, a skóciai Glasgow városában nyitnak közös éttermet. Bár a projektről még nem lehet túl sokat tudni, a The Scottish Sun értesülései szerint Snoop Dogg Skócia iránti szeretete nem újdonság, hiszen a rapper a Celtic Football Club nagy rajongója.

Ha az étterem megnyílik, Snoop reméli, hogy a kedvenc ételeit, például sült csirkét, hamburgert és sajtos makarónit kínálhat majd, de olyan hagyományos skót ételeket is, mint a haggis, amely nem más, mint fűszerezett belsőségekkel töltött birkagyomor. Snoop Doggtól amúgy nem áll távol a főzés, 2018-ban saját szakácskönyvet adott ki kedvenc receptjeivel, attól pedig szintén nem kell félni, hogy Gordonnak nem lesz ötlete a menüsort illetően.

Forrásunk volt.

Címlap: FOX via Getty Images


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

További cikkek