Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Martha Stewart és Snoop Dogg teljesen újraértelmezték a Titanic szerelmes jelenetét

Április 3-án újra visszatér a VH1 zenei csatornára a legviccesebb gasztro sztárpáros. Martha Stewart és Snoop Dogg műsorában amerikai hírességek versenyeznek egymással. 

Martha Stewart és Snoop Dogg  régóta jó barátságot ápolnak egymással, a Martha & Snoop's Potluck Dinner Party című közös műsoruk már két évadot is megélt a VH1 amerikai zenecsatornán. a sorozat most egy különleges évaddal egészül ki, amelyben olyan világhírű színészek és énekesek versenyeznek majd egymással, mint Matthew McConaughey, Fergie, Meghan Tranior, a Jonas Brothers vagy Jimmy Kimmel és Paris Hilton. 

A Martha & Snoop's Potluck Party Challenge műsorához egy rendkívül ötletes és szórakoztató reklám is készült, amelyben Martha és Snoop a Titanic ikonikus jelenetét értelmezik újra a konyhában (két évvel ezelőtt a Ghost című film szintén nagyon elhíresült agyagozós részét dolgozták fel).

A műsor április 3-án startol a híres zenei csatornán, és minden adás valamilyen tematikára épül. A sorozat premier epizódjában például Matthew McConaughey és Method Man harcolnak majd a legjobb füves süti készítőjének címéért (Az Egyesült Államok legtöbb országában már legális a marijuana használata), a végső döntést pedig az Egy boltkóros naplója című film főszereplője, Isla Fischer hozza majd meg. 

EZ IS ÉRDEKELHET:

via:food and wine

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!