9 fullos szendvicskülönlegesség, ami felér egy ebéddel

Nagyon közel állnak a szívünkhöz a minden jóval megpakolt, fullos szendvicskülönlegességek, hiszen rengetegféleképpen lehet őket variálni, ezenfelül pedig felérnek egy könnyed ebéddel.

Mit szólnál egy szalámival, mortadellával, sajttal és más finomságokkal megpakolt szendvicskülönlegességhez? Jól hangzik, ugye? Akkor válassz egyet az alábbi ínycsiklandozó receptjeink közül, és készítsd el ebédre vagy uzsonnára! Nálad melyik szendvicskülönlegesség lesz a befutó?

 1. 1.

  Focaccia szendvics

 2. 2.

  Wimpi, a Mecsek hot dogja

 3. 3.

  Sabich

 4. 4.

  Szerény óriásszendvics

 5. 5.

  Rántott sajt szendvics grillezett kukorica salátával

 6. 6.

  Tojássalátás szendvics

 7. 7.

  Elvis Presley legkedvencebb szendvicse

 8. 8.

  Snoop Dogg kedvenc szendvicse

 9. 9.

  Olaszos szendvics gabagoollal, avagy Tony Soprano kedvenc szendvicse

Még több szendvicskülönlegesség itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Címlapról ajánljuk

További cikkek