47 kilót fogyott, pedig még a gyorskajáról sem mondott le

Egy brit nő rájött, hogyan tud fogyni úgy, hogy közben a kedvenc gyorsételeiről sem kell teljesen lemondania.

Georgia Tulk imádott a McDonald’s-ban vagy a Starbucks-ban enni. Georgia saját bevallása szerint 162 kilót nyomott, de mióta 2022 novemberében diétázni kezdett, sikerült leadnia 47 kilót, saját, különleges módszerével.

Georgia Tulk igazából nem változtatott sokat étrendjén, hiszen továbbra is evett gyorskajákat, csupán annyit tett, hogy saját maga készítette el kedvenceit, egészségesebb alapanyagokból.

A McDonald’s reggeli muffinjainak, a KFC csirkéjének és a kínai gyorséttermi ételnek egészséges változatát is el szoktam készíteni. Továbbra is pizzát, tacót, hamburgert és sajtos melegszendvicset készítek – semmi sem tilos. Csak a vajat vagy a sajtot alacsony zsírtartalmú változatra cserélem, és sovány húst használok

–  mondta a nő a New York Postnak.

Georgia elmondta, hogy a diéta előtt zugevő volt, akinek mindig beszóltak a súlyára. Egy idő után már annyira utálta a testét, hogy egy 7 órás repülőúton nem mert kimenni a mosdóba, mert szégyellt végigsétálni a folyosón. De máskor is előfordult, hogy megszégyenült a súlya miatt.

A méretem miatt soha nem hordhattam szép, divatos ruhákat. Ha hívtak, folyton kifogásokat kerestem, hogy miért ne csatlakozzak. Például, amikor paintballozni hívtak, féltem, hogy még az overál se fog rám jönni. Elegem volt, és elhatároztam, hogy változtatok.

Miután változtatott az étrendjén, elment edzeni, letöltött egy kalóriaszámláló alkalmazást, és gyökeresen megváltozott az élete.

Most már tényleg van önbizalmam, és a gondolkodásmódom is teljesen megváltozott. Még mindig a fogyás útján vagyok, de legalább most már élvezem a folyamatot

– mondta Gorgia.

Gergia egy Instagram-oldalt is indított, amit már 17 ezren követnek. Itt megosztja a receptjeit, és segít másoknak a fogyásban.

Forrásunk volt.


Még több inspiráló sztori:

Címlapról ajánljuk

További cikkek