5 szeretett, kerekded főzelékfeltétünk, amit nem húsból gyúrunk

Vita nincs, a főzelékek fasírttal a legjobbak: na de mi van, ha nem akarunk mindig darált húshoz nyúlni, ha olajban vagy sütőben sült, kerek feltétre vágyunk? Ilyenkor jönnek jól a különféle alternatív fasírtok zöldségből és minden jóból.

Tükörtojás? Főtt tojás? Sült vagy főtt virsli? Pörkölt szafttal? Vagy netalántán egy ízes, szaftos, nagyra nőtt fasírt? Te mit látsz legszívesebben a főzeléked tetején? Mi az utóbbira szavazunk, ellenben nem akarunk mindig húst enni, illetve vega és vegán életmódot is követünk páran a szerkesztőségben: ekkor vesszük elő a különféle zöldségfasírtokat, amelyek kicsit megtévesztő módon nem is csak zöldségekből készülhetnek. Ne mondj le a fasírtról, ha nem akarod húsból gyúrni, mutatjuk a mi mentes kedvenceinket, kattints a képre a zöldségfasírtokért!

Próbáld ki őket ezekkel a főzelékekkel:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További tippek a főzéshez és sütéshez:

Címlapról ajánljuk

Tavaszi quiche-receptek

A quiche sokak receptrepertoárjában nem szerepel, ami nagy kár, ugyanis a francia pite kény és kedv szerint alakítható, igazítható mind a szezonhoz, mind a különböző igényekhez is. Jöjjön most pár tavaszi csoda!

Nosalty

További cikkek