Ezzel az egyszerű módszerrel újra ragyogni fognak az elszíneződött műanyag dobozok

Szeretnéd újra és újra felhasználni az ételhordó dobozaidat, igaz? Na de mi van, ha olyan csúnyán elszíneződtek? Mutatunk egy tuti módszert, amivel ismét ragyogni fognak!

A műanyag dobozok rém praktikusak az étel tárolására, de megvan az a kellemetlen tulajdonságuk, hogy könnyedén elszíneződnek. Elég egy kis paradicsomos spagetti vagy bármilyen más paradicsomszósz, pörkölt vagy curry, és a korábban tiszta, átlátszó doboz hirtelen narancsos-pirosas árnyalatot ölt, amitől képtelenségnek tűnik megszabadulni, akármennyit is súrolod.

A mindenkit egyformán érintő problémára azonban a válasz egy TikTok videó formájában érkezett meg, ami villámsebességgel vette be az internetet. Az eljárás zsenialitása pedig épp az egyszerűségében rejlik. Itt az ideje, hogy elővedd a szekrény mélyéről azokat az eldugott Tupperware dobozokat és kimosd őket, hogy aztán újra régi pompájukban tündököljenek!

@adikempler

This hack has saved so many of my Tupperware friends. Try it!!!! ##fyp ##cookingvideos ##cookinghacks ##lifehacks ##hacks ##stainremover ##foryou ##foryoupage

original sound - adikempler

Mit is kell tenned?

Valóban nagyon egyszerű eljárásról van szó, amit bárki el tud végezni, nem kell hozzá konyhatündérnek lenni. Egyszerűen tegyél egy kevés mosogatószert a dobozba, majd töltsd meg meleg vízzel. Ezután tépkedj össze néhány papírtörlőt, és azokat is tedd a dobozba. Tedd rá a tetejét, majd rázd a dobozt őrült módjára nagyjából 45 másodpercig-egy percig. Öblítsd ki, és tadaaaaamm, itt a tiszta műanyagdoboz! Nézd meg a TikTok videót, hogy a saját szemeddel is lásd, nem varázslatról van szó, hanem egy valóban működő módszerről!

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Flickr

Via

Címlapról ajánljuk

További cikkek