Ezeket szerettétek múlt héten - Mindenki sárgabaracklekvárt főzött

Tele vagyunk sárgabarackkal, az idény kellős közepén pedig mindenki lekvárt vagy dzsemet főzött. Vajon mi végzett az első helyen? 

  1. 1.

    Sárgabaracklekvár tartósítószer nélkül

  2. 2.

    Sárgabaracklekvár Iluskától

  3. 3.

    Egyszerű tökfőzelék

  4. 4.

    Kínai omlós szezámmagos csirke, zöldséges pirított tésztával

  5. 5.

    Sárgabarack lekvár

  6. 6.

    Tejfölös-sajtos csirkemell

  7. 7.

    Sárgabarack dzsem 1.

  8. 8.

    Baracklekvár egyszerűen

  9. 9.

    Sárgabarackos pite

  10. 10.

    Fokhagymás-sajtos ínycsiklandó cukkini sütőben sütve

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek