A feszes bőr titka a hűtődben található - Ezek a sztárok egyetlen élelmiszerre esküsznek!

Gwyneth Paltrow, Victoria Beckham és Kamilla hercegnő is ezt az egy dolgot használja, hogy feszes és fiatalos maradjon a bőre. 

A legnagyobb sztárok előszeretettel osztják meg szépségápolási tippjeiket, sokan kifejezetten merész eszközöket vetnek be ahhoz, hogy bőrük sokáig rugalmas és feszes maradjon.

Míg például Kim Kardashian saját vérét használja fel fiatalító szérumként, addig Simon Cowell (producer, az X Faktor megálmodója) a placenta-alapú testápolási termékekre esküszik.

Egy híres bőrápolási szakértő szerint az egyik legjobb hidratáló és bőrfeszesítő szérum szinte minden tejterméket fogyasztó háztartásban megtalálható. Deborah Mitchell arcápolási szakértőként olyan hírességek bőrét kezeli, mintGwyneth Paltrow, Victoria Beckham, Madonnavagy Kamilla hercegnő. A szépségápolási termékeket is forgalmazó cégtulajdonos szerint a legjobb bőrápoló szer nem más, mint a

hideg, natúr joghurt!

,,Ha nem szeretnél egy vagyont költeni különböző bőrápolási termékekre, vigyél fel egy kevést joghurtot az arcodra, hagyd magadon egy éjszakára, majd reggel csak most le tiszta vízzel" - nyilatkozta a Heaven Skincare tulajdonosa az Insidernek.

Mitchell állítását egy amerikai bőrgyógyász, Joshua Zeichner is alátámasztotta: a joghurt probiotikumokban gazdag, így helyreállítja a bőr Ph értékét, megnyugtatja a bőrt, hidratálja, és segít a különböző bőrhibák eltüntetésében.

A sztárok tanácsadója egy kicsit drágább, de még sokak számára elérhető tippet adott a bőr megfelelő ápolásához: szerinte a megbízható forrásból (szó szerint) származó szénsavmentes ásványvizek a legjobb arcmosó folyadékok, melyet ember a saját bőrén használhat.

EZ IS ÉRDEKELHET:

{ KDKEP = 271374, kép_útvonal }{ KDKEP = 271346, kép_útvonal }
{ KDKEP = 271323, kép_útvonal }
{ KDKEP = 271322, kép_útvonal }

via insider

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek