Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egy étterem megalkotta a megxit menüt Meghan és Harry távozására

Nem semmi menüt kóstolhat végig, aki január végéig Londonban jár. Egy helyi étterem előrukkolt a Megxit fogásokkal, reagálva a királyi családban zajló drámára. 

Szinte lázban tartja a közvéleményt a hercegi pár sokkoló döntése, amit január 10-én, egy laza Instagram-bejegyzésben jelentettek be. Az már tény, hogy Harry és Meghan visszalépnek a uralkodói teendőiktől, és anyagilag is függetlenednek II. Erzsébettől és a királyi családtól.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,

A legutóbbi közlemény szerint a szakítás szinte teljes, a királynő mégis áldását adta a döntésre. Az, hogy valójában mi zajlott le, és zajlik most is a háttérben, sosem tudjuk meg pontosan, annyi azonban már biztos, hogy a házasok máris Kanadában vannak, és a legutóbbi képek szerint a korábbi állapotokhoz képest nagyon is kiegyensúlyozottak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanity Fair (@vanityfair) által megosztott bejegyzés,

Az elhatározásuk mögött egyébként Harry legutóbbi nyilatkozata szerint egyértelműen a sajtó nyomása áll, ami miatt „nem maradt más lehetőségük.” Nálunk is olvashattátok, mennyire kikészítette Meghant a rá irányuló negatív sajtóvisszhang és a folyamatos támadások, amiket már férje sem hagyott szó nélkül.

A döntésüket bírálók és megtapsolók tábora mindkét fronton nagyon erős, de a jelenségre a brexithez hasonlóan máris ráakasztották a megxit elnevezést. A „szakítási hullámot” egyre inkább meglovagolják, legutóbb a Burger King ajánlott „koronát” és állást a párnak, most pedig egy londoni étterem csapott le a dolog gasztronómiai vonatkozására – megalkották a Megxit Menüt! 

Na de miből áll a menü?

A három fogásos menü angol és kanadai ételeket vegyesen tartalmaz, és január 20-ától elérhető, de csak a hónap végéig, az M Threadneedle Street névre hallgató, London központjában található steakétterem és koktélbárban. A pazar fogások között prémium habzóbort, kanadai rákos-szarvasgombás szendvicset, chilis homárt, steaket és gyömbéres-körtés crumble-t is találhatunk, nem éppen olcsón. 

Egy főre 65 fontot (közel 26 ezer forintot) kell kicsengetni, ha szeretnénk megtapasztalni ezeket a páratlan falatokat, amik egy eddig példátlan „történelmi” eseményhez kapcsolódnak. 

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Getty

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!