Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kissé pofátlan állásajánlatot tett a gyorsétteremlánc a hercegi párnak

Harry herceg és Meghan Markle máris kaptak egy igazi állásajánlatot, amelyhez még korona is jár, méghozzá nem is akármilyen: papírkorona. 

Harry herceg és felesége múlt héten jelentették be, hogy mostantól saját lábukra szeretnének állni, és függetlenedni szeretnének a királyi családtól. Bár mondhatni, hogy szó szerint áll a bál a királyi család körül, természetesen sokan vannak, akik viccet csinálnak az ügyből. 

A Burger King például visszautasíthatatlan ajánlatot tett a hercegi párnak, egyik hirdetésükben nyíltan ajánlanak pozíciót a fészekből kirepülő szerelmeseknek:

„Kedves herceg és hercegné, ha állást kerestek, mi tudunk egy új koronát nektek” – üzente az étteremlánc hercegi pár múlt heti bejelentésére reagálva.
Itt még nem ér véget a cukkolás, egy másik hirdetésen részletes leírásban invitálják a herceget és a hercegnét, csatlakozzanak a Burger King csapatához: 
 
 
,,Úgy hallottuk, a herceg és a hercegné feladják eddigi királyi életüket, és pénzügyileg is függetlenek lesznek. Van számotokra egy ajánlatunk: Több ezer emberhez hasonlóan lépjetek be a munka világába nálunk. A korona is tökéletesen passzol hozzátok. Annyi hercegi párként eltöltött év után amúgy is ideje, hogy végre úgy egyetek, mint a királyok" – írja a Burger King. 
 
Bár válasz egyelőre nem érkezett az ajánlatra, feltételezzük, hogy a hercegi pár nemet fog mondani az ajánlatra. Bár... Ki tudja?!
 

Ez is érdekelhet: 

via Kreativ.hu

 
 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!