Mutatjuk, melyik palacsintaköltemény a te csillagjegyed választottja

Amerikai? Rakott? Sütős? Szalvétára hajtott? Sima göngyölt? Annyiféle változat van, mi most ezeket a nem mindennapi palacsintarecepteket ajánljuk a csillagjegyeknek!

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. A halaknak nem más jutott, mint ez az ünnepélyes, szocializmust idéző őrület:

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. A vízöntők választottja ez a sütőben sült bécsi gyönyörűség:

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzői. A bakok nem tudnak ellenállni a Gundel-palacsintának, ezt pedig megértjük:

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik. Egy amerikai palacsintatorta a nyilasok szerelme, ami eper helyett naranccsal , banánnal is szuper:

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen "nehéz" vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. A skorpiók imádják a tiramisut, így még a palacsintába is belecsempészik:

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A mérleg kedvence a rakott palacsinta!

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Ebbe a csodába szilva, vörösbor és pálinka került!

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. A csúsztatott palacsinta a gyengéjük, dióval, lekvárral!

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Szereti a sima, egyszerű tekert palacsintát, a töltelékbe viszont kedveli, ha kerül valami csavar:

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Túró, túró, túró, minden mennyiségben!

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Bírja a különlegességeket, például erre az álompuha japán pallerre sem mond nemet:

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Egyre többször gondolkodik egészségtudatos receptekben, így most ez a vegán csoda a kedvenc nála:

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek