Elhunyt vendégének hamvaival reklámozza éttermét egy férfi, aki jót akar az embereknek

Kevés olyan gyorsétterem van, amelyik nyíltan vállalja, mennyire egészségtelenek az ott kapható ételek. Ez a Las Vegas-i étteremtulajdonos inkább büszkélkedik vele. 

A Las Vegasban található Heart Attack Grill (Szívroham Grill) nevű étteremnek egyáltalán nem célja, hogy egészséges ételeket szolgáljon fel vendégeinek sőt, ők kifejezetten szeretnek azzal büszkélkedni, hogy a náluk kapható ételek egészségtelenek, hovatovább károsak lehetnek a fogyasztók számára - derül ki a 24.hu cikkéből.
Az étterem már eleve egy kórházas tematikára épül, a pincérek nővérjelmezben szolgálnak fel, a rendelést receptnek nevezik, és olyan édesség is van, amelyet injekciós tűből lehet kiszippantani.
Az étterem óriási hamburgereivel már a Guinness-Rekordok Könyvébe is bekerült. Míg már a legkisebb szendvicsükben is negyed kilós hús található, addig díjnyertes hamburgerük (az Octuple Bypass Burger) 1,8 kilogrammnyi húst, összességében pedig 9983 kalóriát tartalmaz. Az étterem "főorvosa" és tulajdonosa, az orvosi köpenyben, sztetoszkópban látható Jon Basso mindent megtesz a figyelemfelhívó reklám érdekében, étlapját pedig azoknak ajánlja, akik az éttermében haltak meg szívrohamban, egyik elhunyt vendégének még a hamvait is megőrizte.
Reméli, hogy egyszer rájönnek az emberek, milyen káros, amit esznek
Basso a különös reklámfogások mellett ésszerű magyarázattal érvel, szerinte ugyanis a gyorséttermeknek nem kéne azzal takaróznia, hogy egyre egészségesebbek akarnak lenni, ez ugyanis tényleg oda vezethet, hogy a túlzott fogyasztásba belehalnak a vendégek. Basso azt reméli, egyszer eljön majd az a pillanat, amikor egy vendég sem megy majd vissza hozzájuk, mert rájönnek arra, milyen rossz az egészségüknek a gyorséttermi étel.
,,Büszkén kijelenthetem: ne gyere az éttermembe, mert rosszat tesz neked, és meg fog ölni!"
– nyilatkozta.

Ez is érdekelhet:

Ezeket olvastad már?

via 24.hu

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek