Egy anyuka korszakalkotó ötlete, ha nem szeretnél mosogatni

Bár lehetséges, hogy sokan elítélitek majd, de higgyétek el, hogy rosszabb napokon nektek is jól jöhet ez a trükk.

Jeni és Ray Bonell olyannyira megkönnyítették az étkezést, hogy semmilyen házimunkát nem kellett utána végezniük. Ausztrália talán egyik legnagyobb családja (tízen vannak!!!) a közösségi oldalán is bemutatta azt, hogyan etetik meg a gyerekeiket, ha éppen nincsen kedvük mosogatni a vacsora után.

A trükk nagyon egyszerű

Csak egy nagy papírterítőt kell leteríteni a földre vagy az asztalra, amit körbeülhet az egész család, erre kell ráhalmozni az ételt, és kész is. Nyilván csak olyan fogások jöhetnek szóba, amelyeket alapvetően kézzel is meg tud enni az ember. Ilyen például a pizza, a sült krumpli vagy hot-dog.

Az Instagramon számos kommentet kaptak, a legtöbb szülő pedig imádta az egyszerű, de nagyszerű étkezést. Az egyik hozzászóló szerint ez a legjobb családi ebéd, amit valaha látott, egy másik pedig elárulta, hogy ők is gyakran esznek így. Nektek mi a véleményetek?

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!