114 kilót fogyott le edzés nélkül ez az elszánt pár

A két fiatal igazi ételfüggő volt, azonban elhatározásuknak köszönhetően 15 hónap alatt 114 kilót fogytak le közösen.

Jess Levett és Nick Todd saját elmondásuk szerint minden egyes alkalommal, amikor rendeltek, dupla adagnyi kaját kértek, mert csak ennyivel laktak jól. A páros még az egyetemen ismerkedett meg egymással, és mindig az evés volt a központi program számukra. Lényegében minden az étel körül forgott az életükben. A legtöbbször magas kalóriatartalmú, mirelit ételeket fogyasztottak, aminek sajnos szemmel látható eredménye lett.

„Nick és én az egyetemen találkoztunk, amikor bekerültünk a »túlevés« világába. Az évek múlásával elkényelmesedtünk, minden, amit tettünk, az étel körül forgott. Amikor moziba mentünk, előtte ettünk, majd a film alatt is nagy adag pattogatott kukoricát habzsoltunk” – mondta Jess.

Végül Jess eszmélt rá, mennyire rossz úton járnak. Csatlakozott egy fogyókúrás csoporthoz, a gyorséttermi ételeket pedig egészségesre cserélte. A lány úgy döntött, párját is meggyőzi arról, csatlakozzon az életmódváltáshoz.  

Hatalmas eredmények

Nick és Jess kitartása meghozta a gyümölcsét, ugyanis 15 hónapon belül Nick lecserélte 50-es nadrágját 38-as méretűre, Jess pedig 18 hónap alatt 44 kilót dobott le, és most 38-as méretű ruhákat hord.

Büszke vagyok arra, amit tettünk. Végre megtaláltam a számomra legkényelmesebb és megtartható súlyt. Semmi mást nem csináltunk, csak átalakítottuk az étkezéseinket. Minden, amit elértünk, edzés nélkül tettük. Korábban állandóan fáradt voltam, de most tele vagyok energiával. Belül ugyanaz a személy maradtam, de mégis sokkal magabiztosabbá és boldogabbá váltam. Nem vagyok szomorú és depressziós, újra kinyílt a világ, de hosszú utat tettünk meg.

– mondta Jess, aki külön örül annak, hogy együtt csinálták végig ezt a programot, és folyamatosan ösztönözték egymást a diéta alatt.


Még több inspiráló történet:

Forrásunk volt.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek