Meglepő, hogyan eszi Dua Lipa a görögdinnyét

Egy kicsit bizarr módon eszi a sztár a nyár kedvencét, a görögdinnyét.

Dua Lipa néhány napja még a Szigeten lépett fel, most azonban már a tengerparton piheni ki turnéja fáradalmait barátnőivel. Az énekesnő fantasztikus képeket posztol az Instagramjára a nyaralásáról, melyek alapján egyértelmű, mennyire jól érzi magát. Legutóbb például egy olyan videót osztott meg, melyből kiderül, milyen érdekesen fogyasztja a nyár egy legnépszerűbb gyümölcsét, a dinnyét.

Dua Lipa a felvételen egy szelet dinnyét tart a kezében, majd a következő pillanatban elővesz egy üveg chilipelyhet, és rendesen megszórja vele a dinnyeszeletet. Ezek után beleharap a gyümölcsbe, és láthatólag élvezi a furcsa kombót.

Meglepő, hogyan eszi a dinnyét Dua Lipa (fotó: Dua Lipa Instagram)

A teljes, 24 óráig elérhető story-videót a popsztár hivatalos Instagram-oldalán lehet megnézni.

Egyébként a dinnyét sokan szeretik valamilyen furcsasággal kísérni, gondolj csak arra, amikor Lizzo mustárt tett rá, vagy arra, hogy a magyarok előszeretettel harapnak hozzá kenyeret. Szerinted melyik párosítás a legbizarrabb?

címlapfotó: Dua Lipa Instagram


Még több sztár:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

Sokak számára fogós kérdés, hány fokon érdemes mosni a ruhákat. A legtöbb címke megengedi, hogy 40°C-on mossunk, de valóban szükségünk van ilyen meleg vízre? Következő Otthon Tippünk segíthet választ adni a kérdésre.

Ne olajon süsd a tükörtojást, ha jót akarsz magadnak

A megszokott és jól bevált tojássütési módszerrel ugyan semmi baj nincsen, de természetesen mindig van hová fokozni a dolgokat. Ezt a célt szolgálja az olaj lecserélése is: egy másik alapanyaggal ugyanis fenséges, karamellizált aljú, tökéletes állagú tükürtojást kaphatunk.