Meglepő, hogyan eszi Dua Lipa a görögdinnyét
Egy kicsit bizarr módon eszi a sztár a nyár kedvencét, a görögdinnyét.
NosaltyEgy kicsit bizarr módon eszi a sztár a nyár kedvencét, a görögdinnyét.
NosaltyBiztos sokan főzünk chilivel: megannyi tüzes kedvenc elengedhetetlen alapja a fűszer, amiből annyi különböző fajta van, mint csillag az égen. De melyik kerüljön a fazékba: friss, szárított, por vagy egész?
Lakos BenedekVannak a gasztronómiában olyan játékosok, amelyek egyszerűen elkészíthetők, viszonylag olcsóak, közben mégis elképesztő ízt képesek átadni az ételeknek. A chiliolaj is ilyen, lássuk, hogyan készül!
Lakos BenedekA magyar ember úgyis mindent csípősen szeret, ennek a szenvedélynek szenteltük most ezt az összeállítást. Itt minden étel (legyen főétel vagy édesség) egy nagy pofon, ami felráz a szürke hétköznapokból.
NosaltyHa már unod a jól bevált fogásaidat, próbáld ki, hogy a megszokott recepteket az alábbi 5 alapanyaggal teszed izgalmassá. Nem fogod megbánni!
Szász NóriProbléma akadt a Penny saját márkás sörének visszaváltásával, ugyanis az Adelskronen sörös dobozokat nem fogadták be az automaták. Úgy látszik, a kialakult helyzetet végül sikerült orvosolni.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A mikulásvirág szép, ünnepi atmoszférát varázsol, de nem biztos, hogy hosszú távon át kitartó, boldog szobanövény lesz belőle. Ha tartós, lakásbarát és viszonylag könnyen gondozható növényt szeretnél, érdemes egy másik fajtát választani.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.