Jennifer Lopez és Ben Affleck közös konyhája maga a mennyország

A friss házaspár egy csodálatos konyhában főzőcskézhet majd közösen.

Jennifer Lopez és Ben Affleck csak nemrég kötötte össze az életét, azonban közös otthonukat már régen kinézték maguknak. A sztárpár választása egy csodálatos Beverly Hills-i luxusingatlanra esett.

Már kívülről is elég gyönyörű látványt nyújt

A birtokon négy különálló épület helyezkedik el, élén egy hét hálószobás főépülettel, mely mellé jönnek még a vendégházak, egy nyolc autós garázs, egy hatalmas medence és egy edzőterem. Ezek mellett van még egy privát mozi, egy borozóterem, és egy szivarszoba.

Nem semmi hangulat

Mindemelett természetesen egy csodálatos konyha is helyett kapott, mely minden elképzelésünket felülmúlja. Hatalmas helyiségről beszélünk, melynek középpontjában egy hatalmas előkészítő pult áll. A fehér konyhabútort mesés márványburkolat fedi, a tűzhely mögötti részt pedig egy mintás tapétával dobtak fel.

Egyszerűen lenyűgöző

Természetesen a grandiózus konyha mellett helyet kapott egy csodás étkezőrész is, melyre szüksége is van a párosnak, ugyanis kettőjüknek közösen 5 gyermeke van.

Elég nagy az étkező

Reméljük, hogy csodás mindennapokat töltenek majd el itt ketten, és sokáig élvezhetik a házasélet mindennapjait.

Forrásaink voltak.


Még több sztárlakás:

Címlapról ajánljuk

Mindent sóznak és cukroznak, hogy függők legyünk

Ismerős az érzés, amikor egyszerűen nem tudod letenni a kezedben lévő chipset? Vagy éppen a „még egy kockát”, még sokszor egy kocka csokoládé követi? Ez nemcsak a te hibád… tanulmányok sora bizonyítja, hogy bizonyos rágcsákat azzal a céllal hoztak létre, hogy függővé váljunk tőlük.

Nosalty

További cikkek

4 virágmag, amit júliusban vethetsz el

A kerti munkálatok júliusban sem állnak meg, ha szeretnénk egész évben virágoktól pompázó, színes kiskertet. Bár azt gondolnánk, júliusban minek már elvetni bármit is, de ez a 4 kerti virág már ősszel boldogítani fog, akkor is, ha július derekán veted el a magját!