Videón, ahogy egy mohó medve dinnyét lop egy család hűtőjéből
Kaliforniában híressé vált egy medve, aki úgy érezte, neki is joga van a hűtőben válogatni, akárcsak az ottlakó családnak. Ki is választotta a kedvencét!
NosaltyKaliforniában híressé vált egy medve, aki úgy érezte, neki is joga van a hűtőben válogatni, akárcsak az ottlakó családnak. Ki is választotta a kedvencét!
NosaltyBár a feladat elsőre könnyűnek tűnhet, egy cseppet sem olyan egyszerű. Itt az ideje, hogy elővedd minden számolási képességedet, és megfejtesd ezt a feladványt!
NosaltyDinnyét számtalan módon lehet enni, de a legmegosztóbb kérdés a magokra vonatkozik: megegyük vagy sem?
Szabó AnnaKedvezően alakult az időjárás a dinnyetermés szempontjából, így nemsokára a boltokba kerülhetnek a magyar dinnyék.
NosaltySemmi nem esik jobban egy forró nyári napon, mint egy szelet hideg és harsogós görögdinnye. Az édes és lédús gyümölcs sokak kedvence és van egy jó hírünk: a dinnye nem csupán finom, egészséges is!
Kremmer MagdiEgy kicsit bizarr módon eszi a sztár a nyár kedvencét, a görögdinnyét.
NosaltyA görögdinnye sok formájában elcsábíthat minket a nyáron, és vannak olyanok, amelyeknek nem muszáj ám ellenállni. A dinnyés koktél például egy ilyen dolog, de ki is tudna nemet mondani egy egész dinnyényi hideg italnak?
NosaltyTalán a dinnyesaláta nem az első dolog lesz, ami ötletként eszünkbe jut, ha egy szép, nagy kerek görög- vagy sárgadinnyére nézünk. Pedig isteni ízek (és egy egészen mókás elkészítési mód) várnak ránk, ha az alábbi receptet választjuk.
NosaltyTúl alacsonynak számít a görögdinnye 149 forintos kilós ára az Aldiban, ezért kiakadtak az érdekképviseletek.
NosaltyA sárgadinnyét sok különböző formában ehetjük, bár valószínűleg a legtöbben csak magában, esetleg egy gyümölcstál részeként szoktuk. Pedig a lédús gyümölcs renegeteg ínyenc fogás alapját adhatja, például hűs krémleves készülhet belőle.
NosaltyA dinnye idén a megszokottnál korábban érte el a szezonális minimálárat, a nem várt hőség ugyanis rossz hatással volt a termésre. Így innentől kezdve már csak drágulásra lehet számítani a nyáron.
NosaltyA sárgadinnye megtalálja örök lelki társát ebben a receptben, és akár hisszük, akár nem, bizony a sonka lesz a szerencsés kiszemelt. Az olasz előétel mindent hoz, amire egy forró, nyári napon szükségünk lehet.
NosaltyCikksorozatunk, az Így főztök ti, azért indult el, hogy tőletek, az olvasóktól tanulhassunk mindannyian. Mivel tombol a nyár, arra voltunk kíváncsiak, hogyan használjátok a dinnyét a konyhában. Fogadjátok szeretettel egy Nosalty-hobbiszakács gondolatait, receptjeit, ötleteit és tanácsait, amiket most örömmel megoszt veletek is.
NosaltyA sárgadinnye szezonja éppen most indul be rendesen, ezért érdemes begyűjteni pár izgalmas receptet, amiben felhasználhatjuk a gyümölcsöt. Mert nem csak magában finom!
Lakos BenedekMára édeskés kalácsféle jár a cuccos csirkesalátához, a sort pedig egy frissítő erdeigyümölcs-fagylalttal zárjuk.
NosaltyA legkiemelkedőbb hazai séfek és vendéglátók közül elsőként az Anyukám Mondta, a Pingrumba, a 101 Bistro és a Szaletly csatlakozik a Time Out Market Budapesthez, az italkínálatot pedig a Dreher Tanksör gazdagítja.
NosaltyHa nyár, akkor fagylalt! Összegyűjtöttünk 8 új helyet Budapesten és más hazai nagyvárosokban, ahova érdemes ellátogatni egy-két gombóc fagyiért.
Szász NóriNyáron a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel nagyon fontos, hiszen könnyen rosszullét lehet a vége. A víz az egyik legjobb alternatíva arra, hogy hidratáltak maradjunk, na, de vajon napi szinten mennyit kell belőle meginni nyáron, 65 év felett?
Mielőtt nyári vakációnkra indulnánk, van egy apró, de annál fontosabb teendőnk, amit sokan hajlamosak figyelmen kívül hagyni: zárjuk le a lefolyókat!
A tojással kapcsolatban mindig lehet valami újat mondani, ugyanis rengeteg kutatás foglalkozik a tojás egészségre gyakorolt hatásával. De vajon mi történik a testünkkel, ha két teljes héten keresztül minden reggel 2 darabot fogyasztunk belőle?
Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...
Van, aki tejjel, van, aki csontlével, megint mások kovászos uborka levével készítik - mi így szeretjük, egy kis fűszerpaprikával és sok sok kaporral.
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.