Ezekben az éttermekben bármikor összefuthatsz Dua Lipával

Dua Lipa nemrégiben saját brandet indított útjára Service95 néven. Az énekesnő hírlevelekben és podcastokban oszt meg részleteket életéből rajongóival, első levelében pedig többek között arról is mesélt, melyek a kedvenc éttermei Londonban.

A héten jelent meg Dua Lipa sokak által régóta várt hírlevele, a Service95, amely az énekesről megjelent cikkekből és általa készített ajánlókból áll majd. A hírlevelet bemutatva Dua Lipa elmondta, hogy személyes történeteket és felfedezéseket is megoszt majd követőivel.

Dua Lipa fotó: Corbis/Corbis via Getty Images

Ez egy régóta tartó szokásom, hogy listákat készítek, és megosztom őket a szeretteimmel, ez inspirálta a Service95-öt is - hívjatok ezentúl csak kulturális concierge-nek

– nyilatkozta korábban az énekesnő.

A Londonban született koszovói-albán származású Dua Lipa most indul világkörüli turnéra, első levelében pedig öt kedvenc éttermét osztotta meg rajongóival.

1. Westerns Laundry

Az Észak-Londonban található Westerns Laundry egy tenger gyümölcseit felszolgáló étterem, amely keddtől vasárnapig vacsorára, hétvégenként pedig ebédre várja a vendégeket. Az étteremről a Tripadvisoron is remek értékeléseket írnak a vendégek, és habár árak nincsenek feltüntetve az étterem weboldalán, senki sem tett arra panaszt, hogy elképesztő árak lennének.

2. Gymkhana

A Gymkhana egy Mayfairben található indiai étterem, amely klasszikus és kortárs indiai fogások mellett szezonális ételeket is kínál. Az étterem az indiai elitklubokat idéző hely, az ételek és az italok mellett fontos szerepet játszik az étterem életében a sport is. Az Gymkhana keddtől vasárnapig vacsorára, szerdától vasárnapig pedig ebédre várja vendégeit, és Michelin-csillagos ételdobozokat is kínál (2014 óta csillagos a hely!), hogy a vendégek otthonuk kényelméből is kipróbálhassák a különleges konyhát.

3. Rovi

A Rovi nem más, mint a világhírű Yotam Ottolenghi étterme, ráadásul a legnagyobb, mert összesen 90 férőhellyel büszkélkedhet. Az étterem menüjének középpontjában a zöldségek állnak, de fontos szerepet játszanak az erjesztett ételek is.

4. Berenjak

A Berenjak egy házias perzsa étterem a Sohóban, nem messze az ikonikus Shaftesbury sugárúttól. A weboldal szerint az alapító egy teheráni, rusztikus „falba vájt étkezde” stílusát akarta felidézni, és a szezonális brit termékek felhasználásával újraértelmezni a jellegzetes perzsa ételeket.

5. Lore of the Land

A Lore of the Land egy hagyományos brit pub a város West End részén, a rengeteg alkoholos ital – tömények, sörök, francia borok – mellett a vendéglátóhely szezonális alapanyagokból készült ételeket szervíroz, így igen változatos a felhozatal.

Dua Lipa kedvenc éttermeiről az derül ki, hogy az énekes a keleti konyha egyik nagy rajongója, ugyanakkor az olyan helyeket is szereti, amelyek nem a luxusról szólnak, teljesen hétköznapiak, és bárki számára elérhetőek.

Forrásunk volt. Címlap: Facebook


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

További cikkek