Dobd fel a kávéd az új Philips Senseóval!

Imádod a kávét? Ha szeretnéd, hogy ne csak a forró feketéd vagy az édes tejeskávéd tükrözze az egyéniségedet, válassz hozzád illő kávéfőzőt is. Mint a Philips SenseoTwix!

A SENSEO Twist kávéfőzője azoknak készült, akik egy kreatív megoldás segítségével szeretnék feldobni a konyhájukat. Mindamellett, hogy a kávéfőző hű a Senseo családhoz és a tökéletes, erőteljes ízű kávét tartja a középpontban, üde színkombinációkban kapható.

Imádod a kávét? >>

A Philips tisztában van vele, hogy a minőség és a tökéletes kávé mellett az élmény kialakításában fontos szerepet játszik, hogy napjaink modern gondolkodású, fiatal fogyasztói nagy hangsúlyt fektetnek a dizájnra is. Olyan készülékekkel szeretnék körbevenni magukat, amelyek kifejezik sokszínűségüket, kreativitásukat és egyéni stílusukat. A Senseo Twist kávégép minden tekintetben megfelel a modern elvárásoknak. Számos dizájn- és egyedi megoldás biztosítja helyét a XXI. század konyháiban. A LED-es felhasználói felület olyan kényelmet biztosít, amely megkönnyíti a kávéfőzés folyamatát.

A Senseo Twist mindegyik készüléke két, különböző erősségű kávétípus előállítására alkalmas – erős és rövid, valamint gyenge és hosszú –, illetve lehetővé teszi, hogy egyetlen gomb megnyomásával eldönthessük, egy vagy két csésze kávéra vágyunk. A Senseo Twist minden téren a választás szabadságát kínálja a kávézóknak. (x)

A rovat korábbi cikkeiért kattints ide! >>

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

„Csakis szívvel, lélekkel lehet finom ételeket az asztalra varázsolni" –...

A Nosalty-közösség nem lenne ugyanaz fáradhatatlan házi szakácsai nélkül, akik minden héten újabb receptekkel rukkolnak elő, ezzel is színesítve az oldalt. Ennek a lelkes csapatnak az egyik tagja Kard Éva "Gizi", aki HÚSBAVÁGÓ receptversenyünkön különdíjat nyert citromos-bazsalikomos patisszonkrémlevesével. Ő mesél most nekünk otthonról, konyháról és főzésről.

Nosalty

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.