Dobd fel a kávéd az új Philips Senseóval!

Imádod a kávét? Ha szeretnéd, hogy ne csak a forró feketéd vagy az édes tejeskávéd tükrözze az egyéniségedet, válassz hozzád illő kávéfőzőt is. Mint a Philips SenseoTwix!

A SENSEO Twist kávéfőzője azoknak készült, akik egy kreatív megoldás segítségével szeretnék feldobni a konyhájukat. Mindamellett, hogy a kávéfőző hű a Senseo családhoz és a tökéletes, erőteljes ízű kávét tartja a középpontban, üde színkombinációkban kapható.

Imádod a kávét? >>

A Philips tisztában van vele, hogy a minőség és a tökéletes kávé mellett az élmény kialakításában fontos szerepet játszik, hogy napjaink modern gondolkodású, fiatal fogyasztói nagy hangsúlyt fektetnek a dizájnra is. Olyan készülékekkel szeretnék körbevenni magukat, amelyek kifejezik sokszínűségüket, kreativitásukat és egyéni stílusukat. A Senseo Twist kávégép minden tekintetben megfelel a modern elvárásoknak. Számos dizájn- és egyedi megoldás biztosítja helyét a XXI. század konyháiban. A LED-es felhasználói felület olyan kényelmet biztosít, amely megkönnyíti a kávéfőzés folyamatát.

A Senseo Twist mindegyik készüléke két, különböző erősségű kávétípus előállítására alkalmas – erős és rövid, valamint gyenge és hosszú –, illetve lehetővé teszi, hogy egyetlen gomb megnyomásával eldönthessük, egy vagy két csésze kávéra vágyunk. A Senseo Twist minden téren a választás szabadságát kínálja a kávézóknak. (x)

A rovat korábbi cikkeiért kattints ide! >>

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek