Dobd fel a kávéd az új Philips Senseóval!

Imádod a kávét? Ha szeretnéd, hogy ne csak a forró feketéd vagy az édes tejeskávéd tükrözze az egyéniségedet, válassz hozzád illő kávéfőzőt is. Mint a Philips SenseoTwix!

A SENSEO Twist kávéfőzője azoknak készült, akik egy kreatív megoldás segítségével szeretnék feldobni a konyhájukat. Mindamellett, hogy a kávéfőző hű a Senseo családhoz és a tökéletes, erőteljes ízű kávét tartja a középpontban, üde színkombinációkban kapható.

Imádod a kávét? >>

A Philips tisztában van vele, hogy a minőség és a tökéletes kávé mellett az élmény kialakításában fontos szerepet játszik, hogy napjaink modern gondolkodású, fiatal fogyasztói nagy hangsúlyt fektetnek a dizájnra is. Olyan készülékekkel szeretnék körbevenni magukat, amelyek kifejezik sokszínűségüket, kreativitásukat és egyéni stílusukat. A Senseo Twist kávégép minden tekintetben megfelel a modern elvárásoknak. Számos dizájn- és egyedi megoldás biztosítja helyét a XXI. század konyháiban. A LED-es felhasználói felület olyan kényelmet biztosít, amely megkönnyíti a kávéfőzés folyamatát.

A Senseo Twist mindegyik készüléke két, különböző erősségű kávétípus előállítására alkalmas – erős és rövid, valamint gyenge és hosszú –, illetve lehetővé teszi, hogy egyetlen gomb megnyomásával eldönthessük, egy vagy két csésze kávéra vágyunk. A Senseo Twist minden téren a választás szabadságát kínálja a kávézóknak. (x)

A rovat korábbi cikkeiért kattints ide! >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.