Csorog a nyálunk erre a hipergyors baconös palacsintára!

Bacon + palacsinta? Jézusom, hát mi kellene még? Szerintünk az ég világon semmi. Csak kisütni, tányérra tenni, és befalni. Így csináld!

Nem igazán van ember, aki ha palacsintával kínálják, elfordul, és visszautasítja. Ismertek ilyet? Na mármost, a jelen videóban a palacsintát - méghozzá a sűrűbb, krémesebb sütőporos amerikai verziót - ötvözik két szelet baconszalonnával. Hmmm...ömlik a nyálunk.

1. Süss át egy szelet bacont olajon.

2. Csorgass rá a palacsintatésztából, hogy befedje a bacont.

3. Tetőzd egy másik baconnel, és egy újabb palacsintaréteggel

4. Süsd át mindkét oldalát, és kész!

Alkalomadtán csorgathatsz rá juharszirupot is, de ez már túl amerikai lenne, nem? Bár miért is ne? :)

Tippek a tésztához:

(cikkfotó: Flickr/abacredcreation)

Címlapról ajánljuk

További cikkek