10 finom császármorzsa, ami pont jólesik ebéd után

Ki ne örülne, ha egy nagy tányérnyi lekváros császármorzsát kellene bekanalaznia a kiadós ebéd után? Egy örök klasszikusról van szó, ami tényleg mindig jólesik.

A jól ismert császármorzsa egy olyan nosztalgikus és hőn szeretett fogás, amire egyszerűen nem lehet nemet mondani. Bármikor jól esik ez a könnyen elkészíthető, lekváros csoda. Próbáld ki az alábbi császármorzsa receptek egyikét és garantált lesz a siker! Jó étvágyat hozzájuk!

  1. 1.

    Kaiserschmarrn, az eredeti bajor császármorzsa

  2. 2.

    Császármorzsa 1.

  3. 3.

    Búzadarás császármorzsa

  4. 4.

    Gyors császármorzsa Barna Fruzsinától

  5. 5.

    Bajor császármorzsa

  6. 6.

    Császármorzsa 2.

  7. 7.

    Császármorzsa sütőben

  8. 8.

    Császármorzsa Katharosz konyhájából

  9. 9.

    Almás császármorzsa

  10. 10.

    Osztrák császármorzsa leia konyhájából

Még több császármorzsa vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk